0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stále tápající Kamenice nad Lipou vydřela těsné vítězství v Horní Cerekvi


Branky


21

Předsezónní předpoklady sice pasovali do role favorita Kamenici nad Lipou, jenže v daleko lepší formě a pohodě nastupovali k utkání domácí hráči Horní Cerekve. Té se ale směrem dopředu nedařilo. Šance sice přicházely, jenže létaly všude kolem hostující brány. Výsledkem toho bylo těsné vítězství Slovanu, který může téhle výhry využít jako odrazového můstku směrem vzhůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ojedinělý okamžik nakonec rozhodl celý zápas

Domácí chtěli napravit výsledkově nepovedené představení na půdě Jiřic a do boje proti vždy nepříjemné a houževnaté Kamenici nad Lipou nastoupili se staronovou posilou – Lukášem Suchým. Úvod zápasu a vlastně i celá první půle byla bojovná, ale na obou stranách se rodilo až příliš mnoho nepřesností. Ke střele se tak dostali jako první hosté až ve 20. minutě, když dával J.Vávra nad. Domácí kontrovali pokusem J.Havla ze střední vzdálenosti, ale D.Macháček vyrážel do bezpečí. Vzápětí se již měnilo skóre a málokdo tušil, že půjde o rozhodující moment utkání. Hosté zahrávali z ostrého úhlu trestný kop, na který si naběhl J.Strašík a přesnou hlavičkou dokonale využil svou výškovou převahu. Do půle se již vážnější situace před brankami neodehrála. Domácí se proti konsolidované kamenické obraně v čele s L.Novákem ne a ne prosadit. Hosté nedělali žádné naivní nevynucené chyby, navíc dobře pokrývali ofenzivní esa domácích.

Díky skvělé defenzivní práci si hosté už utkání ohlídali

Druhý poločas už byl podle očekávání v režii Cerekvických. Teprve po hodině hry ale začali hosté mírně ztrácet fyzicky a tak začaly přibývat nadějné domácí šance. V 63. minutě prokličkoval M.Kůta přes dva obránce do šestnáctky, měl i dobře nabito, ale hosté střelu včas zblokovali. Skvělou příležitost měl o chvíli později J.Razima, který si naběhl na vysoký centr Plachého, ale lob z voleje skončil nad brankou. Po vyrovnání volala i další individuální akce M.Kůty, výsledná střela skončila jen na tyči. To už domácí hráli jen na tři obránce, což otevíralo prostor ke kamenickým brejkům. Po jednom takovém orazítkoval O.Joza břevno. Domácí to nevzdávali a dvě minuty před koncem měl, kdo jiný, než M.Kůta, na kopačkách vyrovnání. Cimlerův centr si zpracoval ke střele, ta však jen těsně minula Macháčkovu branku. Domácí tak vyšli podruhé za sebou bodově naprázdno, což zatím tabulkově stačí pouze na šedý průměr soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč SK Horní Cerekev): Z předvedené jsme velmi zklamaní, v dalších zápasech musíme výrazně přidat, zejména v bojovnosti, pohybu bez míče a přesnosti přihrávek. S tím snad přijde i větší efektivita v zakončení. Za obětavost v obranné fázi dnes zaslouží pochvalu L.Loukota.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Potřebovali jsme zabrat, což venku v Cerekvi bylo samozřejmě těžké. Minulé tři zápasy jsme byly lepší, dobře jsme kombinovali, přesto jsme získali pouze tři body. Nyní jsme se rozhodli trochu zjednodušit hru potom, co jsme viděli soupeře hrát v Jiřicích. Taktika vyšla, vzadu jsme působili kompaktně a nedělali fatálky. Vepředu jsme samozřejmě zahazovali šance, přesto nám to na výhru stačilo. Za bojovnost musím tým pochválit a jako velký plus hodnotím, že ač hrálo ve stejný čas áčko, stejnak mohlo nastoupit za béčko 18 lidí. Přesně takhle se má bojovat o body, když se předchozí zápasy nepovedou uhrát.



Sestavy


SK Horní Cerekev
J. Mezera [-] - J. Serbus [-] , H. Novák [-] , Z. Dařílek [-] (74. T. Cimler [-] ) , J. Havel [-] , M. Brada [-] , M. Kůta [-] , L. Loukota [-] , L. Suchý [-] , J. Plachý [-] , J. Razima [-] (82. J. Petrák [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - J. Strašík [-] , L. Novák [-] , J. Pfaur [-] , P. Klusáček [-] - D. Pelc [-] , V. Kupka [-] , J. Houser [-] , R. Pelc [-] (51. P. Macháček [-] ) - J. Vávra [-] (58. D. Růžička [-] ) , O. Joza [-] (90. P. Šiška [-] )

ŽK: 30. J. Vávra .
Hráči zápasu: J. Mezera - J. Strašík , L. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - OŠANEC Jan (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Kamenice nad Lipou mi začíná dávat stále více důvodů o jejich letošních kvalitách pochybovat, lámat hůl nad nimi však nelze. Se současnou formou nebudou ale pro Horní Cerekev žádným problémem.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fotograf - SK Jiřice | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích