3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další tři body pro Horní Cerekev, Pacov na tříbodový zisk stále čeká


Branky


17

Setkání v úvodních dvou kolech neporažených celků nabídl duel mezi Horní Cerekví a juniorkou Pacova. V daleko lepším rozpoložení do utkání ale naskočili domácí, kteří sezónu zahájili přeci jen o něco lépe a na rozdíl od Slavoje se jim čelo tabulky nevzdaluje. Ostatně podle toho se odvíjel i celý zápas, v němž měli výrazně navrch Cerekvičtí. Ti šli hned v úvodu do vedení a ve druhém poločase už svému soupeři nedali vůbec žádnou šanci bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlý gól domácích dokázal Pacov ještě reagovat

Základní předpoklady, tedy příjemné počasí a výborně připravený pažit, byly splněny, a tak se diváci mohli těšit na dobrý fotbal. Domácí se po absencích v minulém kole už mohli spolehnout na tradiční opory s cílem připsat si další body do vyrovnané tabulky. Hosté na vítězství zatím čekají a po dvou remízách už také chtěli okusit slastný pocit z výhry. Do zápasu však vstoupili laxně, jako by myšlenkami nebyli pod Javořicí, ale ještě doma pod Strážištěm. Hned v 1. minutě totiž pacovská obrana fatálně chybovala v rozehrávce, nepřesnou přihrávku vystihl J.Serbus a přesnou střelou přes vyběhnutého J.Kalinu otevřel skóre zápasu. Domácím tento moment vlil elán do žil, tlačili se dopředu, ale většina pokusů ztroskotala na nepřesné přihrávce nebo dobrých zákrocích již zkonsolidované hostující obrany. A byli to překvapivě naopak pacovští, kteří byli najednou aktivnější a jednoduchými kombinacemi se dostávali na dostřel domácí svatyně. Vyrovnání tak na sebe nenechalo dlouho čekat. Po neodpískaném šlapáku hostů v mlýnici na hranici šestnáctky se dostal k odraženému míči R.Buchar. I když jeho střela postrádala razanci, zaplula od tyče do branky bezmocného L.Chadima. Od té doby se hrál víceméně vyrovnaný fotbal. Cerekvičtí dopláceli na slabší rozehrávku již v obranné fázi, čímž trpěla i hra dopředu. Hosté zazlobili několika střeleckými pokusy ze střední vzdálenosti a také přímé kopy P.Gavreckého vnášely vzruch do domácí šestnáctky. Další změna skóre se však nekonala a do šaten se šlo za nerozhodnutého stavu.

Rozhodnutí přinesl druhý poločas

Po změně stran už ale bylo na hřišti prakticky jen jedno mužstvo. Domácí se do svého soupeře od začátku zakousli a vytvářeli si řadu šancí. V 52. minutě prokličkoval M.Kůta obranou jako mezi solnými sloupy, ale nastřelil jen připraveného J.Kalinu.  Hostující gólman v těchto chvílích držel svůj tým nad vodou. Se štěstím zneškodnil i přímý kop J.Havla. V 64. minutě H.Novák posunul míč po pravé straně na M.Kůtu a ten milimetrovým přízemním centrem vyzval P.Chadima ke skórování. Tlak Cerekvických neustával a vzápětí byla vidět neskutečná paráda J.Razimy, který zalehl do centru M.Kůty a bombou z voleje málem přerazil břevno Kalinovy branky. Následovala stoprocentní šance M.Kůty, který trestný kop J.Havla poslal těsně nad branku. Třetí gól a uklidnění do domácích řad přinesla 78. minuta. J.Havel rychle rozehrál odpískaný faul, míč se dostal na pravou stranu k J.Serbusovi a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Tradiční ostrostřelec si mohl vychutnat i hattrick, v tom mu ale dobrým zákrokem zabránil J.Kalina.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč SK Horní Cerekev): S vítězstvím panuje samozřejmě spokojenost. V první půli ale naše hra nebyla dobrá. Po přestávkovém hurikánu v kabině jsme se zlepšili a soupeře přehráli.

TJ Slavoj Pacov B
Pavol Gavrecký (hráč TJ Slavoj Pacov B): Do přestávky jsme hráli svou hru, pak jsme ale odešli fyzicky a domácí zaslouženě strhli vítězství na svou stranu.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - V. Hrdina [-] (46. O. Musil [-] ) , J. Serbus [-] (89. J. Mezera [-] ) , H. Novák [-] , J. Razima [-] (75. Z. Dařílek [-] ) , M. Brada [-] (78. J. Petrák [-] ) , M. Kůta [-] , L. Loukota [-] , P. Chadim [-] (67. T. Cimler [-] ) , J. Plachý [-] , J. Havel [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Kalina [-] - J. Přibyl [-] , P. Gavrecký [-] (61. R. Doležal [-] ) , R. Buchar [-] , M. Zíka [-] , P. Šauer [-] , R. Flígr [-] (75. A. Pícha [-] ) , M. Vlach [-] , J. Rathouský [-] , O. Svoboda [-] , J. Pražák [-]

ŽK: 18. J. Havel , 32. L. Loukota , 66. M. Brada .
Hráči zápasu: J. Plachý - J. Kalina .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: TŮMA Petr - OŠANEC Jan (N), MAŘINEC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Popovič
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy mají kvalitní mužstvo. Cerekev bude spoléhat na své opory a u Pacova bude záležet, zda budou mít s sebou nějakou posilu z ,,Áčka“. Tipuji výsledek 2:1 pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích