Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný Ústrašín se rval co to šlo, z Budína se ale vrací bez bodů


Branky


14

V Poutník lize již ostřílené celky Žirovnice a Ústrašína na sebe narazily v prvním podzimním kole, které nabídlo skutečné gólové žně a mezi nimi nezapadne ani tenhle šestigólový zápas, který byl dlouho vyrovnaný a to není řeč jen o skóre. Jenže dvacet minut před koncem začal dávat góly už jenom jeden tým a to ten z Budína a proto bere nakonec všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jednom gólu na každé straně a stále tak bylo o co hrát

První minuty zápasu divákovi nepřinesla žádný požitek ze hry, avšak od 10. minuty začaly domácí mít více ze hry, ale jak to bývá zvykem první branka padla do sítě domácích poté, co domácí gólman Vojtěch Kolář podběhl míč trefil se do odkryté svatyně Jan Kott. Domácí tlačili na pilu. Vytoužený gól přišel v 31. minutě po standartním kopu, kdy Matěj Rušil poslal míč na zadní tyč, kde si ho našel Tomáš Severa. Domácí měli i nadále šance, při kterých dvakrát Martin Pokorný hlavou netrefil bránu. Posledních 15 minut prvního poločasu měli na vrch hosté, ale do kabin se šlo i tak za nerozhodného stavu 1:1. 

Ústrašín vzdoroval do 70. minuty, poté mu zápas definitivně unikl

Druhá půle začala příznivěji pro domácí Žirovnici, kdy se kombinační hrou z pravé strany dostal střídající hráč Jan Metlička na malém vápně k míči a nedal hostujícímu gólmanovi Robertovi Hájkovi šanci. Avšak hosté se nevzdali a hrozili svými brejky i nadále. V 58. minutě se jim i povedlo vyrovnat. Daniel Starý si pohrál se žirovnickou obranou prošel i přes vybíhajícího brankaře domácích Koláře a uklízel do prázdné brány. Ústrašín měl dokonce i možnost strhnout vedení na svou stranu, ale narážel na nyní již připraveného Vojtěcha Koláře. Psala se 70. minuta , když se ze 30 metrů opřel do balonu další střídající žolík Radek Kopejtko, střela si našla Jana Metličku, jenž chytře změnil směr míče a gólman mohl už jen přihlížet a lovit míč ze sítě potřetí. Poté hosté otevřeli ve chvíli, kdy neměli co ztratit zadní vrátka, v 89. minutě toho ale využil Patrik Drechsler když upravil konečné skóre na 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ FC Ústrašín
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Žirovnická juniorka svojí roli favorita utkání dokázala naplnit a to i přesto, že proti nim hned na úvod stál tým, který nemá ve zvyku balit to bez boje. Nyní na ně ale byla domácí Slavoj nad jejich síly, což se projevilo hlavně v závěru. Chce-li Žirovnice i letos bojovat v horních patrech a možná i o postup, tak tohle byl jeden z těch zápasů, které vyhrávat zkrátka musí.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - D. Kuš [-] , V. Rušil [-] , P. Doležal [-] , M. Kořínek [-] - P. Drechsler [-] , M. Rušil [-] (60. R. Kopejtko [-] ) , T. Severa [-] - L. Severa [-] (46. J. Metlička [-] ) , M. Pokorný [-] , O. Doležal [-] (73. J. Mach [-] ) -

TJ FC Ústrašín
R. Hájek [-] - M. Pech [-] (60. S. Hrbek [-] ) , M. Šoula [-] (76. R. Popelka [-] ) , D. Starý [-] (86. M. Staněk [-] ) , P. Staněk [-] , T. Kubiska [-] , Š. Tůma [-] , P. Nápravník [-] , O. Habáň [-] (73. P. Mazanec [-] ) , M. Rod [-] , J. Kott [-]

ŽK: 40. D. Kuš .
Hráči zápasu: J. Metlička .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - DOLEJŠ Adam, KUBÁT Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Přestože jsou favoritem domácí, tohle utkání může dopadnout jakkoliv. I Ústrašín má své kvality a nepochybuji o tom, že na Budíně svého soupeře potrápí. Všechny tři body ale nakonec zůstanou doma.