Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 15:00

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatranská pevnost znovu nedobyta, zuby si na úvod vylámal Slovan


Branky


14

Utkání, které si bez nadsázky zaslouží označení "šlágr kola" proběhlo v Červené Řečici. Na sebe totiž narazil stále se lepšící TJ Tatran, prti jednomu z velkých favoritů soutěže TJ Slovan Kamenice nad Lipou B. Přestože hosté disponují propracovanou a cílenou kombinační hrou, nyní se to absolutně minulo účinkem. Chleba se lámal hlavně v první půlhodině, kdy Slovan inkasoval hned třikrát a adekvátní odpověď nalézt nedokázal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divokou přestřelku prvního poločasu ovládli hosté

Úvodní minuty zápasu se nesli především řadou soubojů uprostřed hřiště, z nichž většinou vyšli vítězně domácí. V šesté minutě ztratila Kamenice nad Lipou uprostřed hřiště balón a domácí po rychlé akci dostali míč do vápna, kde fauloval hostující Jan Strašík domácího hráče. Následně pak pokutový kop proměnil v pohodě Tomáš Obranec. Hra přinášela stále stejný obrázek, domácí byli důraznější a lépe kombinovali. V jednadvacáté minutě šli červenořečičtí do dvoubrankového vedení po gólu Jana Markvarta. Ochromená Kamenice nad Lipou inkasovala chvíli na to potřetí, kdy si Zdeněk Kubíček pohlídal ofsajdovou past a svůj únik zakončil třetí brankou zápasu. Po této trefě se hra vyrovnala. O snížení skóre se postaral Patrik Macháček, jenž si ve vápně zpracoval míč a střelou z otočky nedal domácímu brankáři Brávkovi šanci. O možnost zdramatizovat zápas přišli hosté jen o pár okamžiků později. Po hrubé chybě v rozehrávce šel Tatran do přečíslení, jenž do odkryté brány uklidil podruhé v utkání Tomáš Obranec.

Padly ještě dva góly, zdramatizování utkání však nepřišlo

Ve druhém poločase se hosté pokusili soupeře ještě zatlačit, jenže do následných protiútoků se dostávali domácí. A jako by se opakovali situace z prvního poločasu po další ztrátě uprostřed hřiště šli do dalšího brejku hráči Červené Řečice. Opět si pohlídali ofsajdovou situaci a druhou branku v zápase přidal domácí Jan Markvart. O tři minuty později si vybral slabší chvilku na druhé straně, k fotbalu po dlouhé pauze vracející se, brankář Brávek a Ondřej Joza tak v pohodě snížil. Poslední půlhodina pak přinesla jednu možnost hostů a tři možnosti domácích. Brankáři ale další góly nedovolili a domácí si tak po dobrém výkonu zaslouženě připsali tři body.

Statistiky zápasu:

Střely na branku: 9 – 5

Střely mimo branku: 13 – 7

Rohové kopy: 5 – 6

 

Ofsajdy: 3 – 1



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Dneska jsme prohrávali osobní souboje a vázla nám rozehrávka. Celkově jsme se nedostali do hry. Výkon nebyl dobrý. Předpokládám tak, že proti Obratani nastanou nějaké změny a snad se vrátíme ke své hře. Řečice dnes podala dobrý výkon a zaslouženě vyhrála.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
L. Brávek [-] - Z. Kubíček [-] , T. Obranec [-] , J. Markvart [-] , V. Pulda [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] , J. Duchan [-] , D. Roubal [-] (75. J. Aldorf [-] ) , Z. Káva [-] , J. Popovič [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - J. Růžička [-] , O. Joza [-] , J. Nechvíle [-] (28. D. Schober [-] ) , J. Houser [-] , P. Macháček [-] (86. P. Šiška [-] ) , J. Ira [-] , M. Strašík [-] , L. Novák [-] , A. Schober [-] (79. P. Tuček [-] ) , P. Klusáček [-]

ŽK: 75. J. Růžička .
Hráči zápasu: T. Obranec , J. Markvart .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - ŠŤASTNÝ Stanislav (N), MELZOCH David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Zahájit sezónu v Červené Řečici, to pro Kamenici nad Lipou není nic o čem by snili. Na druhou stranu, myslí-li to znovu s boji o nejvyšší příčky vážně, z takových zápasů by neměli mít přehnaný respekt. Svou sílu ale ukážou stejně tak i domácí a body se budou dělit.