Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:30

1.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá deklasovala Okrouhlici


Branky


18

Souboj týmů z obou obou konců tabulky dopadl dle předpokladů zcela jednoznačně. Světlá Okrouhlici nadělila sedmibrankový příděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mnoha velkých šancí dali domácí jen dva góly

Světlá na soupeře vlétla a hned po půl minutě hry se radovala z první branky, po přihrávce Šmída se prosadil Dibelka. O 5 minut později se po střele k tyči trefil Pirožek. Poté šel sám na brankáře Dibelka, ale netrefil branku. Světlá dále diktovala tempo hry, ale vyložené šance neproměnila. Od 25.minuty se do hry dostali i hosté, s několika závary si obrana Světlé poradila. V poslední minutě prvního poločasu neproměnil velkou šanci Šmíd. Poločasový výsledek byl tedy 2:0 pro domácí.

Demolice hostů ve druhé půli

Ve 49. minutě vybojoval balón Šmíd, předložil jej Dibelkovi a ten měl na malém vápně snadnou práci - 3:0. O 4 minuty později se po kolmé přihrávce od Pechy prosadil Pirožek - 4:0. Hosté v druhém poločase vůbec nestíhali a bylo jen otázkou, kolik branek Světlá ještě přidá.  Další gól přidal střelou o břevno Dibelka -5:0. Šestou branku přidal opět Dibelka po přihrávce Šmída. Na 7:0 upravil technickou střelou po přihrávce od Hradeckého k tyči Šmíd. Čestný úspěch hostů zaznamenal v samém závěru zápasu Matějka. Po drtivém vítězství 7:1 je Světlá druhá, Okrouhlice bohužel přezimuje na poslední příčce.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Tomáš Hradecký, trenér: Okrouhlice přijela v hodně oslabené sestavě a bez gólmana, což se projevilo na předvedené hře.V prvním poločase jsme se trochu zastřelovali, ale ve druhém už to tam napadalo. Chtěl bych poděkovat všem 34 spoluhráčům ,kteří se na celkově 2. místu po podzimu podíleli.

TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek, záložník: Světlá byla od první minuty zápasu lepším týmem a hned si vypracovala několik šancí, z nichž dvě proměnila. My se dostali do zápasu až ve 20. minutě, ale naše slibné šance končily všude možně, jen ne v bráně domácích. V druhém poločase se už naplno projevilo, že celý podzim hrajeme v hodně improvizované sestavě a v bráně je pokaždé někdo jiný. Zápas tak pro nás skončil zaslouženým debaklem.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - M. Muzikář [-] (18. P. Filippi [-] ) , M. Šmíd [-] , M. Krajanský [-] (54. A. Skalický [-] ) , L. Dibelka [-] (74. T. Hradecký [-] ) , L. Pirožek [-] (71. V. Johanides [-] ) , J. Staněk [-] , L. Filipský [-] , M. Pecha [-] , M. Petrus [-] , M. Vaňkát [-]

TJ Sokol Okrouhlice
V. Strašil [-] - M. Vydrář [-] , J. Zadina [-] , M. Med [-] , M. Janda [-] - P. Čejka [-] , D. Prášek [-] , J. Beránek [-] , T. Jelínek [-] - J. Matějka [-] , Z. Dolejší [-]

ŽK: 8. M. Muzikář .
Hráči zápasu: L. Dibelka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FOTR Jan - MUZIKÁŘ Josef (N), STRÁNSKÝ Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra domácích

Světlá na domácí půdě vyhraje.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 13:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 00:54

Tip: výhra domácích