4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 14:30

12.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víska přehrála Lipnici


Branky


20. L. Fikar , 43. D. Kufr , 52. L. Fikar , 77. M. Houdek - 47. Z. Rosenberg
19

Víska zvládla důležité utkání s Lipnicí herně i výsledkově a po bídném úvodu sezony si nyní připisuje již třetí výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 do půle

Utkání začalo v poklidném tempu, k vidění nebylo mnoho šancí. Domácí drželi míč na svých kopačkách. Vše změnila 20. minuta, kdy se míč odrazil k Fikarovi, jenž otevřel skóre zápasu. Poté začali domácí dominovat a nastřelili také tyč. Lipnice se rozehrála až po půlhodině hry, vytvořila si dvě slibné příležitosti M. Sobotky a Báči, avšak Doležán byl proti. Úder přišel na druhé straně, když se ve 43. k propadnutému míči dostal Kufr a zavěsil. O poločase tedy domácí vedli 2:0.

Víska si vítězství pohlídala

Do druhého poločasu Lipnice mocně prostřídala a hned to přineslo ovoce. Již ve 47. minutě si za obranou zkušeně počkal Rosenberg a s brankářem si věděl rady. Hosté diktovali tempo hry a byli jasně lepším týmem. V 52. minutě však vypustili bránění, čehož využil Fikar a zvýšil na 3:1. Poté si Víska vypracovávala šance jak na běžícím páse, Lipnici držel brankář Provazník. Na dorážku Houdka ze 77. minuty však nestačil. Poté, co byl stav 4:1 se utkání pouze dohrávalo, hosté ještě zahrozili v samém závěru Rosenbergem, ale jeho gól nebyl kvůli ofsajdu uznán. Po vítězství 3:1 a třetí výhře v řadě je nyní Víska devátá, Lipnice se propadla na dvanáctou pozici.



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska
Lukáš Málek, záložník: Pro nás bylo důležité poměrně brzké vedení, to nás uklidnilo a pak jsme přidali ještě druhý gól a do poločasu jsme byli v klidu, jenomže hned zkraje 2. půle Lipnice snížila a byla na koni. Naštěstí nás nedokázali potrestat. Když dal Fikar 3. gól, tak se to zlomilo a my už měli zápas pod kontrolou. Po dlouhé době můžeme být maximálně spokojeni nejen se třemi body, ale také s předvedenou kombinační hrou. Jsme moc rádi, že jsme všechny záchranářské zápasy zvládli a nastříleli poměrně dost branek.

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Petr Bárta, obránce: První poločas byl dynamický, hrálo se nahoru a dolů, Víska měla více štěstí a dala dva góly. Na zač. druhé půle jsme vstřelili kontaktní gól, bohužel tempo nám vydrželo jen 10 minut, pak převzali otěže zápasu domácí. Třetí gól nás poslal do kolen, pak už jsme byli odevzdaní a držel nás jen brankář, který sice čtyřikrát inkasoval, ale dalších pět gólů chytil. Soupeř byl běhavější a podal vyrovnaný výkon.



Sestavy


Sokol Víska
M. Doležán [-] - L. Fikar [-] , D. Kufr [-] (83. A. Nedbal [-] ) , M. Hýbl [-] , M. Houdek [-] , P. Lacina [-] , L. Málek [-] , A. Křivský [-] (77. J. Procházka [-] ) , J. Krupička [-] (66. A. Filip [-] ) , J. Šlechta [-] , B. Psota [-] (85. T. Křivský [-] )

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
V. Provazník [-] - T. Procházka [-] , A. Bláha [-] , J. Dolejš [-] , P. Bárta [-] - L. Sůva [-] , L. Bača [-] (50. D. Lomák [-] ) , P. Dolejší [-] , B. Černý [-] (46. Z. Rosenberg [-] ) - M. Sobotka [-] (46. D. Červenka [-] ) - J. Sobotka [-] (46. N. Petrovic [-] )

ŽK: 35. T. Procházka , 56. Z. Rosenberg .
Hráči zápasu: L. Fikar - V. Provazník .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - ODVÁŘKA Jan, CULKA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 14:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 09:41
Jan Dolejš

Expert: Martin Beránek
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou na tom podobně. Řekl bych,že to bude po bodu.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 13:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 15:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 11:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 04:18

Tip: výhra domácích