3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:00

11.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zázraky se dějí. Okrouhlice porazila Herálec.


Branky


17

Herálec hraje skvělý fotbal a často je označován jako možná vůbec nejlepší tým aktuálního ročníku OP. Čekali byste, že prohraje na hřišti poslední Okrouhlice? Ne? Tak si přečtěte, jak k tomu došlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli 2:0 již do půle

Do začátku zápasu vstoupili lépe hosté, kteří držel balón na svých kopačkách, kombinovali a dlouhými balóny do stran se snažili něco vymyslet. Na žádné ohrožení se však nezmohli a po asi 15 minutách hry se hra vyrovnala. Domácí si vytvářeli mnohem více šancí, proměnit se jim podařilo až tu ze 32. minuty kdy Beránek z hranice vápna střílel k pravé tyči. Do konce poločasu měla Okrouhlice ještě několik šancí, například Jelínek se snažil přelobovat gólmana hostů Nermuta, ten však jeho pokus přečetl a zneškodnil na roh. Z těch domácí také hrozili, druhý gól přidal ještě do konce poločasu čejka hlavou po centru Beránka J. Herálečtí tak šli do kabin jako spráskaní psi a nemohli uvěřit, že na hřišti outsidera prohrávají 2:0.

Okrouhlice se ubránila a ještě jednou udeřila

Druhý poločas už domácí měli herní převahu a vypracovali  si ještě několik šancí. Herálec hrozil pouze střelami z dálky, z nichž málokterá našla brankovou konstrukci. Okrouhličtí přidali ještě třetí gól Beránkem, kterého Prášek přihrávkou mezi stopery poslal do samostatného úniku od půlky na gólmana.  Do konce zápasu domácí měli ještě několik šancí, těsně před koncem však Prášek pouze nastřelil tyč a skóre už se tak neměnilo. Po šokující výhře 3:0 je však Okrouhlice stále poslední, Herálec zůstává třetí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek, záložník: I přesto, že do začátku zápasu vstoupili hosté lépe a drželi balón více na svých kopačkách, se nám postupně podařilo hru do poločasu vyrovnat a vsítit dva góly, kdy jsme ještě několik našich šancí zahodili. Druhý poločas už jsme byli mnohem aktivnější, ale z několika našich akcí přidali pouze jeden gól. Vítězství jsme si v tomto zápase jasně zasloužili a za předvedenou hru a týmový výkon musím svým spoluhráčům poděkovat.

TJ Sokol Herálec
Václav Ulrich, obránce: V první půlce jsme hráli proti větru, to byl vedle domácích náš druhý velký soupeř. Pak jsme inkasovali po chybách a nedůrazech dva góly. Druhou půli nás k ničemu nepustili. Hráli jsme špatně, snažili jsme se tlačit, z čehož nastávaly brejky. Rozhodně si nemyslím, že by měli být poslední, hráli dobře, my špatně, toť asi vše. Dostali jsme na prdel.



Sestavy


TJ Sokol Okrouhlice
J. Beránek [-] - M. Janda [-] , P. Šulc [-] (65. J. Zadina [-] ) , M. Med [-] , M. Vydrář [-] - J. Beránek [-] , D. Prášek [-] , P. Čejka [-] , V. Strašil [-] , T. Jelínek [-] - P. Beránek [-] (75. J. Švec [-] )

TJ Sokol Herálec
P. Nermut [-] - T. Klement [-] , V. Ulrich [-] , J. Brůna [-] , A. Ježek [-] (51. T. Kovařík [-] ) - V. Vašák [-] , O. Král [-] , J. Kohout [-] , J. Vlk [-] - T. Tecl [-] (68. M. Bárta [-] ) , M. Dvořák [-]

ŽK: 66. P. Beránek , 77. T. Jelínek - 45. T. Tecl , 71. J. Vlk .
Hráči zápasu: J. Beránek , M. Med .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: BLAŽEK Tomáš - ONDRÁČEK Milan, KISS Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 08:37
Jan Dolejš

Expert: Lukáš Pešek
Tip experta: výhra hostů

Herálec po jasné výhře nad Ledčí vyhraje i v Okrouhlici. Vypadá jako jeden z nejlepších týmů soutěže.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 08:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:42

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů