Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:00

11.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč doma přestřílela Věžnici


Branky


16

Věžnice se neřadí k často skórujícím týmům. Tentokrát její střelci uspěli třikrát, avšak ledečtí kanonýři je trumfli čtyřmi trefami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli 1:3 vedli

V Ledči se hrál od začátku svižný fotbal. Domácí dobře kombinovali a tlačili se před věžnickou branku. Hostující obrana měla co dělat, ale bránila se úspěšně. Domácí tlak vyústil ve 20. minutě v pokutový kop. Ovšem domácí exekutor Chlubna míč napálil do břevna. Poté se ke slovu dostali i věžničtí. Nejprve se ke střele dostal Prokeš. Proti němu ovšem výborně zasáhnul Veleta .  Ale na střelu A. Drahoše ve 25. minutě už byl krátký. Ve 27. minutě poslal Cakl do brejku Enderleho a ten nezaváhal. O pět minut později už to bylo dokonce už o tři branky. Tentokrát se do brejku dostal po nahrávce Adamce jr. Prokeš a byl také úspěšný. Domácí se ovšem nevzdali a do přestávky snížili. To když ostrý centr uklidil na zadní tyč hlavou Martinek. Stav o půli byl tedy 1:3.

Velký ledečský obrat

Hosté si byli vědomi toho, že vytěžili z minima maximum a že to bude ještě těžké. A to se potvrdilo. Hosté byli od začátku druhého poločasu opět přikovaní před vlastní branku. Odolávali pouze 9 minut. To se opět po centru ze strany prosadil hlavou domácí kapitán Prchal. Hned poté se podruhé do brejku dostal věžnický Enderle. Ovšem podruhé si na Veletu nepřišel. V 57. minutě už bylo srovnáno. Centrovaný míč do vápna se domácím podařilo napodruhé dostat do sítě. Hauser totiž nejdříve trefil svého spoluhráče ležícího na věžnické brankové čáře. Pro ledečské byl ale bod málo a stále se tlačili do útoku. Toho využili opět k brejku hosté. Tentokrát se na Veletu řítil nejlepší hráč hostů Adamec mladší. Bohužel si při kličce brankáři ukopnul míč do zámezí. To hosty muselo mrzet, protože se v 66. minutě uvolnil přes tři hráče hostů Chlubna a z vápna prostřelil Drahoše. Domácí se dostali do vytouženého vedení a už tolik neriskovali. Hosté se oklepali a zkusili ještě něco se zápasem udělat. Jejich snaha vyústila pouze v hlavičku Prokeše těsně nad. Ledečtí pak už hosty do žádné šance nepustili a tak si mohli připsat 3 body po velkém obratu.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Martin Pajer, záložník: V prvním poločase jsme měli lepší začátek, kdy jsme soupeře tlačili, ale bez výsledku. Tlak soupeř ustál a začal hrát lepší fotbal, odměnou jim byly 3 góly. Do poločasu jsme alespoň snížili. O poločase v kabině k nám promluvil kapitán, udělali jsme pár změn v sestavě díky neobvykle plné lavičce. Druhou půlku hrál úplně jiný tým a vyšlo to, a tak 3 body zůstaly v Ledči.

SK Věžnice
David Drahoš, brankář: V Ledči jsme ztratili vedení 3:0. Ale domácí hráli opravdu dobře. Dokud museli dotahovat, dostávali jsme se do brejků. Bohužel ve druhém poločasu jsme už žádný neproměnili, naopak domácí své šance proměnili. Velká škoda...



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
R. Veleta [-] - J. Voplakal [-] , O. Martinek [-] , J. Urban [-] , T. Žemlička [-] (83. J. Holoubek [-] ) , M. Pajer [-] (46. D. Popek [-] ) , V. Šenk [-] (75. I. Rudenco [-] ) , L. Hauser [-] , J. Vladyka [-] (46. L. Holeta [-] ) , M. Chlubna [-] (71. L. Kulich [-] ) , D. Prchal [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - J. Enderle [-] , V. Brukner [-] , R. Tecl [-] (65. V. Kunc [-] ) , J. Prokeš [-] , J. Adamec [-] , D. Cakl [-] (79. J. Adamec [-] ) , V. Vlach [-] , M. Fikejz [-] (75. J. Smutný [-] ) , K. Kölbl [-] , A. Drahoš [-]

ŽK: 53. R. Tecl , 56. K. Kölbl .
Hráči zápasu: D. Prchal - J. Adamec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - MUZIKÁŘ Ondřej, BACHMAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 08:37
Jan Dolejš

Expert: Lukáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

Ledeč si na velkém domácím hřišti s Věžnicí poradí. Budou chtít odčinit debakl z Herálce a dá se předpokládat pomoc někoho z áčka.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 08:47

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:42

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích