Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:00

11.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá při posunu na první příčku tabulky roznesla na kopytech Dlouhou Ves


Branky


16

Dlouhá Ves sice v průběhu první půle nad domácími vedla, ti však projevili kvalitu a obrovskou euforii, ve které se nacházejí a zápas nejen že otočili, ale soupeře zcela zničili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhá Ves vedla, ale Světlá již do půle otočila

Světlá na soupeře vlétla a hned v 6.minutě se dostala do vedení. Šmídovu střelu do břevna dorazil do branky Dibelka. Domácí diktovali tempo hry, Dlouhá Ves se dostávala pouze k rychlým brejkům. Jeden z nich proměnil v 15.minutě Svoboda. Nadále držela balón Světlá, dostávala se do šancí, se všemi si ovšem poradil Rajdl. Po půlhodině hry se po špatné rozehrávce na půlce prosadil opět Svoboda. Druhý inkasovaný gól Světlou nabudil a do poločasu se domácím podařilo otočit nepříznivý výsledek. Nejprve se nejlépe zorientoval ve skrumáži sváteční střelec Petrus. Z malého vápna napálil balón do šibenice. Poté se krásně trefil z přímého kopu opět do šibenice Vacek. Poločas tak skončil za stavu 3:2 pro domácí.

Dlouhá Ves odjela s debaklem

Ihned po poločasové přestávce se prosadil hlavou Šmíd po centru Vaňkáta. Presně umístěnou hlavičkou nedal brankáři šanci. Poté už Světlá jednoznačně dominovala, hosté se pouze ojediněle dostali za půlku. Domacím se podařilo jasnou převahu vyjádřit i gólově. Nejprve doklepl centrovaný míč do branky Dibelka. Šestý gól přidal opět Dibelka střelou z vápna. Na konečných 7:2 upravil v závěru Muzikář. Světlá se posunula do čela tabulky, kde s ohledem na pozdější prohru Kožlí i zůstává. Dlouhá ves je osmá.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Tomáš Hradecký, trenér: V celém utkání jsme byli lepší a diktovali tempo hry, soupeř sice chvíli držel vedení 2:1 po dvou našich chybách ,ale ještě do poločasu se nám podařilo skóre otočit a druhý poločas už byl jasně v naší režii.

TJ Dlouhá Ves
Martin Lukačina, záložník: Do Světlé jsme jeli s tím, že chceme hrát odzadu a bránit od vlastní poloviny. Ale nezachytili jsme začátek. V první půli jsme z brejku dvakrát dorovnali, což bylo málo. Ve druhé půli došla fyzička některým spoluhráčům a hra se proměnila v debakl.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - M. Krajanský [-] , M. Šmíd [-] (79. T. Hradecký [-] ) , O. Vacek [-] , L. Dibelka [-] , M. Muzikář [-] , c. Phan [-] (60. V. Lebeda [-] ) , L. Filipský [-] , M. Pecha [-] , M. Petrus [-] , M. Vaňkát [-]

TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - T. Němec [-] (70. F. Kotouč [-] ) , R. Veselý [-] , M. Lukačina [-] , J. Polák [-] , M. Kunášek [-] , L. Freudenreich [-] , J. Žeguc [-] , O. Svoboda [-] , N. Vojta [-] , J. Eis [-]

ŽK: 31. M. Pecha , 31. M. Petrus - 57. M. Kunášek .
Hráči zápasu: L. Dibelka , M. Krajanský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CULKA Ladislav - FOUSEK Martin, MUZIKÁŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 08:37
Jan Dolejš

Expert: Lukáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

– Světlá si doma bez problémů poradí. Na velkém světelském hřišti nebudou kluci z Dlouhé Vsi stíhat a prohrají.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 08:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:42

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích