M. Houdek 49. (p.)
P. Lacina 62.
M. Nedbal 82.
3:1
(0:0)
90. M. Janda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víska doma porazila Okrouhlici


Branky


49. M. Houdek (p.) , 62. P. Lacina , 82. M. Nedbal - 90. M. Janda
21

Důležitý souboj na chvostu tabulky se odehrál ve Vísce, kde domácí berou všechny body. Okrouhlice po zápase hodně spílala sudímu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Víska vstoupila do utkání vlažně a málem se jí to vymstilo, když první velkou šanci zápasu měla Okrouhlice. Beránek vypálil z vápna na Doležána, ten srazil míč na tyč, pak se odrazil od jeho hlavy směrem do branky, ale stihl situaci ještě zachránit. 

Penalta a zanedlouho i vyloučení hosty zlomily

První šanci obstarali domácí. Střelu Fikara ale Coufal vykryl. Poté hosté zahrávali přímý kop, který byl ve zdi tečovaný, a Prášek vsítil branku, jenže nebyla uznána kvůli postavení mimo hru. Za okamžik střílel na bránu Okrouhlice Houdek. Střela sice brankou neskončila, nicméně sudí nabyl dojmu, že Houdek byl při střele faulován a odpískal penaltu.  Coufal si na míč sáhl, ale Houdek se přeci jen radoval. Okrouhlice se cítila ukřivděná a byla ve varu. V 54. obdržel druhou žlutou Dolejší a hosté šli do desíti. To dalo domácím šanci převzít otěže zápasu. V 62. minutě našel Fikar Lacinu ve vápně, ten se uvolnil přes obránce a střelou k tyči navýšil vedení na 2:0. Poté opět Fikar zatáhl míč po lajně a předložil na druhou stranu Hýblovi, ten nebyl schopný uklidit míč do odkryté svatyně a přestřelil. Na 3:0 dával po prostřídání hrající trenér domácích Nedbal. Hosté v závěru korigovali na konečných 3:1 zásluhou krásné střely Jandy ze střední vzdálenosti. Po výsledku 3:1 je Víska dvanáctá, Okrouhlice uzavírá tabulku OP.



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska
Lukáš Málek, záložník: Potvrdilo se, že utkání nebude lehké a hosté přijedou bojovat. První gól a červená karta utkání rozhodly. Jsme moc rádi že jsme tento důležitý zápas zvládli a máme všechny 3 body.

TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek, záložník: První poločas jsme byli lepším týmem, což jsme si přenesli i na začátek toho druhého, než začal znovu úřadovat rozhodčí Lóži, který nás už po několikáté na podzim zařízl. Nejdříve mi neuznal jasný gól a půl minuty poté proti nám nařídil vymyšlenou penaltu. Následně ještě pro jistotu dal druhou žlutou kartu Dolejšímu a od té doby už jsme se na nic nezmohli. Tento "sudí" by udělal lépe, kdyby chodil o víkendech radši na ryby, než dělal něco, co mu evidentně nejde. V zápase bychom minimálně bod získali, kdyby ho svými výroky hrubě neovlivnil.



Sestavy


Sokol Víska
M. Doležán [-] - R. Klouda [-] (60. A. Křivský [-] ) , D. Kufr [-] , L. Fikar [-] (81. M. Nedbal [-] ) , M. Houdek [-] , P. Lacina [-] , L. Málek [-] (78. R. Křivský [-] ) , M. Hýbl [-] , J. Šlechta [-] , R. Sadílek [-] , B. Psota [-]

TJ Sokol Okrouhlice
L. Coufal [-] - M. Vydrář [-] , M. Janda [-] , P. Šulc [-] (69. J. Šimánek [-] ) - J. Švec [-] (71. J. Zadina [-] ) , M. Med [-] , D. Prášek [-] , P. Beránek [-] , V. Strašil [-] - Z. Dolejší [-] , J. Matějka [-] -

ŽK: 64. A. Křivský - 29. Z. Dolejší . ČK: 54. Z. Dolejší .
Hráči zápasu: M. Doležán - L. Coufal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LÓŽI Petr - BŘEZINA Karel (N), KRAIBICH Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: David Drahoš
Tip experta: výhra domácích

Předpokládám, že si domácí v důležitém zápase nenechají utéct body a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích