Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání přibyslavské a světelské rezervy skončilo přestřelkou a plichtou


Branky


21

Přibyslav je zřejmě definitivně zpět. Po vyrovnaném utkání má nyní další bod, tentokrát po remíze se silnou Světlou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení domácích do půle

Domácí v první půli byli lepší a dostali se do několika šancí, především Tvrdík šel několikrát sám na bránu. Uspěl pouze ve 25.minutě po chybné rozehrávce hostů ve středu pole. Světlé se nedařilo držet balón delší dobu. Za zmínku stojí centr Burdy, který brankář s vypětím všech sil dostal na břevno. S ostatními náznaky si dokázala obrana domácích poradit. Poločas tak skončil za stavu 1:0 pro domácí.

Gólová nálož vedla k remíze

Světlá do druhého poločasu vlétla a během tří minut nepříznivý výsledek zvrátila. Nejprve doběhl centr Krajanského na brankové čáře Pirožek a z nulového úhlu dostal míč do branky. Poté se uvolnil ve vápně Šmíd, předložil míč na malé vápno Dibelkovi, který měl snadnou práci – 1:2. Hra se vyrovnala a do šancí se dostávali i domácí. Hrozili především ze standardních situací. V  58. minutě ještě vykopl hlavičku domácích z brankové čáry Pecha. O minutu později už se Přibyslav z rohového kopu prosadila. O vyrovnání se postaral Votava. V 69. minutě z identické situace vstřelil branku opět Votava - 3:2. Poté měl šanci Šmíd po dlouhém výkopu Váchy, ale hlavou poslal balón metr vedle branky. Následně neudržel střelu Pirožka brankář domácích a Dibelka si s dorážkou poradil - 3:3. V závěru měly šance oba týmy, nikdo už se ovšem neprosadil, a  tak zápas skončil spravedlivou remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav B
Adam Mikulinec, záložník: Hodně náročný zápas o dvou úplně odlišných poločasech. V prvním poločase se nám dařilo držet Světlou od naší brány a vstřelit gól. Pak bohužel přišel katastrofický nástup do druhého poločasu, kdy Světlá během tří minut otočila. Ačkoliv jsme pak po dvou rozích otočili na 3:2, přišel trochu smolný vyrovnávající gól. Myslím že remíza spravedlivá.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Tomáš Hradecký, trenér: Hrálo se otevřené utkání s mnoha šancemi na obou stranách. Hlavně první poločas nás podržel gólman Vácha. Do druhého poločasu jsme vlítli a během tří minut skóre otočili. Poté jsme si nechali dát dva góly z rohu a museli opět dotahovat. Naštěstí po rozehrané standardce Díba dorazil Pirožkovu střelu a srovnal na konečných 3:3. Myslím si, že remíza je spravedlivá a bod z venku bereme.



Sestavy


SK Přibyslav B
O. Uhlíř [-] - D. Tvrdík [-] , P. Svoboda [-] , M. Strašil [-] , P. Málek [-] , P. Flekal [-] (48. O. Kárník [-] ) , T. Musil [-] (84. T. Kalenda [-] ) , M. Pátek [-] , A. Mikulinec [-] , R. Musil [-] , M. Votava [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - A. Skalický [-] (79. V. Lebeda [-] ) , O. Burda [-] , M. Šmíd [-] , L. Pirožek [-] , L. Dibelka [-] , M. Krajanský [-] , J. Pešek [-] , T. Kozlík [-] (66. c. Phan [-] ) , M. Pecha [-] , M. Vaňkát [-]

ŽK: 8. M. Votava , 77. P. Málek - 48. c. Phan .
Hráči zápasu: M. Votava - L. Pirožek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CULKA Ladislav - JOHN Tomáš, PRCHAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: David Drahoš
Tip experta: výhra hostů

V utkání dvou rezerv bude důležité jak se sejdou. Ale vyrovnanější výsledky má Světlá. Zde bych si tipnul výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů