0:1
(0:1)
34. P. Dolejší (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipnice těsně vyhrála v Golčově Jeníkově


Branky


34. P. Dolejší (p.)
21

Lipnice moc gólů nedává, často je to z penalty. Tentokrát to však stačilo na vyloupení Golčova Jeníkova, jenž navázal na nepřesvědčivý výkon z minulého zápasu v Dolním Městě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipnice dominovala a dostala se do vedení z penalty

První poločas nebyl nijak zvlášť bohatý na vyložené šance. Hosté se prezentovali dalekonosnou ranou Sůvy, kterou Dušánek u tyče vytěsnil. Na druhé straně zahrozil Váňa, křížená střela s rohu vápna však zadní tyč o metr minula. Následovaly dvě hlavičky lipnického stopera Bláhy, jenž si po rohových kopech dokázal najít místo k zakončení, leč nepřesnému. Ve 37. minutě podrazil nohy hostujícímu Rosenbergovi Koten a byla odpískána penalta. S nabídnutou příležitostí si poradil veterán Dolejší a Lipnice tak do poločasu vedla.

Jeníkov hosty zatlačil, vyrovnat však nedokázal

Na začátku druhé půle měli hosté dvě velké šance, ani Rosenberg ani Červenka však bránu trefit nedokázali. Po hodině hry začínali mít jasnou převahu domácí a kolem 70. minuty již byla smyčka kolem lipnického vápna utažena velmi těsně. Pokusy domácích však neměly myšlenku a nakopávané míče bezchybně sbírala lipnická obrana v čele s bezchybným Bláhou. V 77. minutě zajiskřilo. Hostující Kubát fauloval Satrapu. Satrapa se pot jal oplácet, na což reagoval lipnický Červenka a zapojil se do potyčky. Kubát dostal žlutou, Satrapa i Červenka však museli do sprch. Vyloučení obraz hry nezměnilo, domácí stále marně obléhali lipnické vápno a to až do samého závěru, kdy Provazníkovi kvůli oslnění sluncem vypadl centrovaný míč z rukou. Koten však lobem bránu netrefil a Golčův Jeníkov tak na domácím hřišti prohrál s Lipnicí 0:1. Jeníkov zůstává šestý, Lipnice se posunuje na desátou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulc, útočník: Lipnice byla lepší v první půli my ve druhé. Zamáčkli jsme je, ale dobře bránili a my se pouze pokoušeli o centry. Myslím, že to byl vyrovnaný zápas, hosté byli šťastnější o vstřelený gól.

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Tomáš Procházka, obránce: Zahráli jsme dobře jako tým, velmi dobře jsme bránili. Rozhodla penalta a zodpovědné bránění úplně všech lipnických hráčů.



Sestavy


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
R. Dušánek [-] - D. Skála [-] (60. V. Koubek [-] ) , P. Váňa [-] , P. Vlášek [-] , J. Miřácký [-] , D. Novotný [-] (58. S. Šulc [-] ) , T. Koten [-] , P. Dobrý [-] (46. L. Dvořák [-] ) , D. Jelínek [-] , M. Satrapa [-] , V. Svoboda [-] (46. M. Zelený [-] )

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
V. Provazník [-] - J. Sobotka [-] (55. R. Kubát [-] ) , A. Bláha [-] , T. Procházka [-] , P. Bárta [-] , J. Dolejš [-] - Z. Rosenberg [-] , L. Sůva [-] (62. L. Bača [-] ) , P. Dolejší [-] , D. Červenka [-] - J. Bouchner [-] (52. B. Černý [-] ) -

ŽK: 70. V. Koubek - 33. J. Bouchner , 77. R. Kubát , 84. L. Bača . ČK: 77. M. Satrapa - 77. D. Červenka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - VALÍČEK Adam, PROKOP Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: David Drahoš
Tip experta: výhra domácích

Lipnici se moc nedaří a Jeníkov doma body nerozdává, takže tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích