Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč dostala v Herálci pořádný klepec


Branky


46. M. Dvořák , 54. J. Vlk , 61. J. Pátek , 62. V. Vašák , 73. M. Bárta , 82. J. Vlk - 24. M. Ježek , 78. D. Prchal
21

Výsledky Ledče B jdou v poslední době ode zdi ke zdi, vysoké prohry střídají vysoké výhry. Tentokrát Ledeč narazila na Herálec, ačkoliv po půli měla utkání ve svých rukách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do půle vedli

První půli Ledeč tlačila. Domácí kazili přihrávky, byli rozhození, ale podržel je brankář Nermut zaskakující z béčka, jenž chytil dva samostatné nájezdy. Na třetí nájezd již nestačil a Ježek ho ve 24. minutě prostřelil. Poté ještě domácí vykopávali míč z brankové čáry. To bylo do poločasu vše. Hosté ze svých šancí vytěžili jednu branku, domácí si ani žádnou příležitost nevypracovali. Stav byl tedy 0:1.

Herálec Ledeč smetl

Domácím se podařilo vyrovnat velmi brzo po návratu z kabin. Již ve 46. minutě využil minely hostujícího brankáře Dvořák a srovnal skóre. Vyrovnávací branka přinesla Herálci klid na kopačky a domácí začali dominovat. V 54. minutě otáčel Vlk a po hodině hry se dvěma slepenými brankami prezentovali Pátek a Vašák. Když se v 73. minutě prosadil Pátek, bylo jasné, že pro Ledeč je utkání ztraceno. I když kosmeticky upravili skóre zásluhou Prchala, poslední slovo měli opět domácí a druhá branka Vlka. Herálecká tsunami z druhého poločasu Ledeč úplně smetla. Po výsledku 6:2 drží Herálec druhou pozici, Ledeč je pátá. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Václav Ulrich, obránce: První půli nás hosté tlačili, ale brankář nás podržel, což bylo do druhé půle. Myslím, že jsme si vybrali smůlu v zakončení z minulých utkání a tentokrát nám to tam napadalo.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Martin Pajer, záložník: V prvním poločase jsme byli jasně lepší tým, soupeře jsem tlačili, vytvořili si dost šancí na to, abychom vedli minimálně 4:0, bohužel jsme dali jen jeden gól a zbytečně jsme si zavařili. Druhý poločas na nás soupeř vlítnul a dal 2 rychlé góly, hru jsme otevřeli v touze vyrovnat, ale soupeři po brejkách a otevřené naší obraně přidal další 3 góly. Zápas jsme si prohráli sami.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
P. Nermut [-] - T. Klement [-] , V. Ulrich [-] , J. Brůna [-] , A. Ježek [-] - J. Vlk [-] , T. Dobrovič [-] , J. Pátek [-] - V. Vašák [-] , T. Tecl [-] , M. Dvořák [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
M. Beránek [-] - J. Voplakal [-] , M. Ježek [-] , L. Kulich [-] , T. Žemlička [-] , M. Chlubna [-] , M. Pajer [-] , V. Šenk [-] , L. Hauser [-] , R. Kuja [-] , D. Prchal [-]

Hráči zápasu: V. Vašák , J. Vlk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - GANOBJAK Ondřej (N), KRÁL Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: David Drahoš
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Herálec doma nezaváhá a potvrdí 3 body z Ranska.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů