Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlí vyhrálo i v Dlouhé Vsi


Branky


21

Dlouhá Ves je doma obvykle velmi nebezpečná, na Kožlí to však nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:3 do půle

Hosté vstoupili do zápasu skvěle. Již v 11 minutě zatáhl Pokorný míč z levé strany, vystřelil a tečovaná střela letěla směrem do brány, kde ji dorazil Matěna. V 18. minutě se Pokorný prezentoval dalším průnikem, který byl zastaven faulem. Následovala penalta, kterou proměnil Pešek. S Dlouhou Vsí to nevypadalo dobře, dokázala se však dostat do hry. Domácí vsadili na svou typickou jednoduchou hru, kdy nakopávali do vápna jeden balon za druhým Ve 35. minutě jeden takový centr prodloužil až do brány Josef Lukačina. Již za tři munuty však Kožlí soupeři opět odskočilo. Tentokrát Pokorný svůj průnik zakončil sám, prostřelil vše včetně brankáře Martina Lukačinu, jenž se snažil nahradit absentujícího Rajdla. To bylo do půle vše a hosté tak vedli 1:3.

Po gólu na každé straně

Ve druhém poločase si Kožlí začalo zvykat na svérázný dlouhovesský terén, který byl tentokrát ještě těžší než obvykle. V 50. minutě hosté přidali další branku zásluhou Gehra. Domácím se však podařilo opět snížit, v 56. minutě se hezkou střelou prezentoval Polák. Poté měli domácí ještě jednu velkou šanci, hosty však podržel Vadinský. Více se toho již nestalo a po výsledku 2:4 se Kožlí nadále vyhřívá na prvním místě tabulky. Dlouhá Ves je osmá.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Martin Lukačina, brankář: Do zápasu jsme šli se slepenou sestavou. Od začátku jsme chtěli hrozit brejky, ale soupeř byl po většinu zápasu aktivnější a přehrával nás. Ale myslím, že kdybychom měli naši brankářskou jedničku Rajdla, mohli jsme bodovat.

SK Kožlí
Lukáš Pešek, záložník: Zápas se hrál na hodně těžkém terénu, ještě těžším, než tam bývá normálně. Což nahrává domácím.Podali jsme dobrý výkon za který musím pochválit celý tým. Naštěstí jsme dokázali i vstřelit branky. Závěr byl trošku nervózní, ale zvládli jsme to. Podle mě zasloužené vítězství. Odtud je to hodně cenná výhra.



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
M. Lukačina [-] - R. Janáček [-] (46. R. Veselý [-] ) , J. Polák [-] , M. Höfer [-] (46. P. Pospíchal [-] ) , M. Kunášek [-] , L. Freudenreich [-] , J. Žeguc [-] , O. Svoboda [-] , T. Němec [-] (58. M. Sláma [-] ) , J. Lukačina [-] , J. Eis [-]

SK Kožlí
R. Vadinský [-] - V. Šťastný [-] , K. Makovec [-] , A. Příhoda [-] , P. Cicvárek [-] - O. Machala [-] , L. Pešek [-] , T. Geher [-] , J. Matěna [-] - M. Pokorný [-] , M. Geher [-] (51. V. Šťastný [-] ) -

ŽK: 18. M. Höfer .
Hráči zápasu: M. Kunášek - T. Geher , M. Pokorný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - NOVÁK Vojtěch, VOŠICKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: David Drahoš
Tip experta: výhra domácích

Domácí to na svém malém hřišti umějí. Myslím, že tu Kožlí poprvé v sezoně prohraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů