Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav porazila Dlouhou Ves


Branky


21

Další výhru si připisuje Přibyslav, která pomalu dává zapomenout na nepovedený začátek sezony. Bez bodu zůstala tentokrát Dlouhá Ves.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:1 do půle

Atraktivní utkání se neslo ve vyrovnaném duchu. Již ve 14. minutě bylo skóre zápasu otevřeno domácími hráči, když se prosadil Prchal. Dlouhá Ves s odpovědí dlouho neotálela. Již za dvě minuty se totiž prosadil elitní střelec Pospíchal. Domácí však zanedlouho opět uzmuli vedení na svoji stranu, jelikož skóroval čahoun Vostál. To bylo z hlediska gólů do poločasu vše, domácí tedy vedli 2:1.

Přibyslav dovedla utkání do vítězného konce

Adam Vostál byl při chuti. V 50. minutě dal svou druhou branku v utkání a v 75. dokonal svůj hattrick. S Dlouhou Vsí to začalo vypadat bledě, protože Přibyslav dominovala a stále hrozila. Trochu úlevy hostům přinesla penalta ze 78. minuty, kterou proměnil Pospíchal. Víc ale Přibyslav nepřipustila utkání dovedla do vítězného konce. Výsledek 4:2 znamená pro domácí posun na desátou pozici, Dlouhá Ves je osmá.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav B
Adam Mikulinec, záložník: Zápas začal z obou stran opatrně, ale již od začátku zápasu, jsme měli herní převahu což jsme potvrdili golem na 1:0. Po gólu na 1:1 se hra vyrovnala a soupeř nás na chvíli zatlačil. Nám se ale podařilo dát gól na 2:1 a zbytek 1. poločasu si pohlídat. Druhý poločas pak už pokračoval v naší režii, vytvořili jsme si spoustu gólovek z nichž jsme však proměnili pouze dvě. Hosté se už zmohli jenom na hodně spornou penaltu, kterou proměnili. Podle mě jsme zaslouženě vyhráli.

TJ Dlouhá Ves
Pavel Pospíchal, útočník: Pro nás je zápas s Přibyslaví takové menší derby. Myslím, že to byl pro fanoušky atraktivní zápas. První poločas byl celkem vyrovnaný jak na šance, tak i průběh hry. Druhý poločas jsme začali více ztrácet a soupeř si vytvářel více šancí, které ještě neproměňoval. Po celkové hře vyhrála Přibyslav zaslouženě.



Sestavy


SK Přibyslav B
J. Zvolánek [-] - A. Vostál [-] , J. Imramovský [-] , T. Musil [-] (69. J. Jirásek [-] ) , M. Pátek [-] (55. J. Bačkovský [-] ) , O. Kárník [-] , A. Mikulinec [-] , M. Votava [-] , M. Růžička [-] , P. Málek [-] , J. Prchal [-]

TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - M. Kunášek [-] (72. M. Höfer [-] ) , L. Freudenreich [-] , P. Pospíchal [-] , M. Lukačina [-] (59. J. Vácha [-] ) , O. Svoboda [-] , T. Němec [-] (46. V. Cibulka [-] ) , J. Lukačina [-] (67. F. Kotouč [-] ) , N. Vojta [-] , T. Říha [-] (74. J. Polák [-] ) , J. Eis [-]

Hráči zápasu: A. Vostál , T. Musil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CAKL David - CULKA Ladislav, ODVÁŘKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Adam Mikulinec
Tip experta: výhra domácích

Nemůžu dát jinak než za jedna, Dlouhá Ves je nebezpečná především na svém vlastním hřišti, kde umí hrát snad jen samotná Dlouhá Ves, takže věřím že u nás derby zvládneme, připíšeme si další tři body, a dostaneme se zase o trochu výš v tabulce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích