Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč rozstřílela Vísku


Branky


22. R. Kuja , 26. M. Chlubna , 33. V. Šenk , 50. D. Popek , 52. V. Šenk , 62. J. Voplakal , 70. M. Ježek , 90. M. Ježek - 82. L. Fikar
21

V minulém kole Ledeč vysoko prohrála v Nové Vsi, ale teď si spravila chuť. Víska z Ledče odjíždí s pořádným debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 do půle

Víska přijela do Ledče v okleštěné sestavě a velké ambice zřejmě neměla. Snažila se o obrannou hru a držet co nejdéle bezbrankový stav. Její snaha se začala drolit ve 22. minutě kdy skóre zápasu otevřel Kuja. Za čtyři minuty zvyšoval skóre Chlubna, a když ve 33. minutě obránci Vísky neuhlídali Šenka, jenž upravoval na 3:0, začalo se schylovat k debaklu. Ten se však ještě nekonal do půle, neboť gól již nepadl. 

Ledeč soupeře úplně rozstřílela

Ani ve druhé půli domácí Vísku nijak nešetřili. Již v 50. minutě dával na 4:0 Popek a v 52. ho následoval svou druhou brankou Šenk - 5:0. Další branku pak nebohým hostům dal v 62. minutě Voplakal. V 70. minutě se prosadil Ježek a bylo to již 7:0. Čestný úspěch hostů znamená trefa Fikara z 82. minuty, avšak poslední slovo měli opět domácí fotbalisté, když zásluhou druhé Ježkovy branky upravili na konečných 8:1. Ledeč je nyní pátá, Víska dvanáctá.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Martin Pajer, záložník: Na domácí půdě jsme byli jasně lepším týmem, soupeř po většinu času bránil. Ke konci utkání jsme trochu polevili a dostali gól což je škoda, jinak nám utkání vyšlo na jedničku.

Sokol Víska
Lukáš Málek, záložník: Do zápasu jsme nastoupili v hodně okleštěné a slátané sestavě. Ale chtěli jsme co nejdýl udržet stav 0:0 aby domácí znervózněli. Ze začátku se to vedlo, po 20 minutách domácí hned z první akce udeřili a za 10 minut to bylo už 3:0 a bylo po zápase. V druhé půli už jsme působili spíše odevzdaným dojmem a domácí ještě navýšili skóre. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
R. Veleta [-] - J. Voplakal [-] , O. Martinek [-] (57. I. Rudenco [-] ) , J. Novotný [-] (50. M. Ježek [-] ) , D. Popek [-] , M. Chlubna [-] (65. J. Holoubek [-] ) , M. Pajer [-] (62. M. Turek [-] ) , V. Šenk [-] , L. Hauser [-] , R. Kuja [-] (75. J. Vladyka [-] ) , D. Prchal [-]

Sokol Víska
M. Doležán [-] - R. Černohorský [-] (74. R. Křivský [-] ) , L. Fikar [-] , S. Kolář [-] (62. A. Filip [-] ) , J. Šlechta [-] , P. Lacina [-] , L. Málek [-] , J. Krupička [-] , A. Křivský [-] , M. Nedbal [-] , B. Psota [-]

ŽK: 66. M. Nedbal , 84. A. Křivský .
Hráči zápasu: D. Prchal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SYNECKÝ Jan - ONDRÁČEK Milan, VALÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Adam Mikulinec
Tip experta: výhra domácích

Ledečská rezerva si bude chtít spravit chuť a skóre po vysoké porážce s Novou Vsí a doma Vísku s přehledem porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích