0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:00

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra Přibyslavi ve Věžnici


Branky


20

Přibyslav se konečně chytla a připsala si první výhru na úkor Věžnice, které se již vymstila střelecká impotence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení hostů do půle

Na mokrém trávníku byl k vidění bojovný fotbal, bez větších šancí. Ve 40. minutě prošel věžnickou obranou jako mezi tréninkovými kužely Tvrdík a utaženou střelou k tyči poslal hosty do vedení. Hned v zápětí běžel na druhé straně na Zvolánka domácí Kölbl, ale minul bránu. Hosté tak o půli těsně vedli.

Přibyslav výhru udržela, branka již nepadla

Ve druhém poločasu se domácí snažili o vyrovnání. Bojovali, ale výsledkem jejich snahy byly pouze přibývající rohové kopy. V závěru domácí zamkli hosty u jejich vápna, ale s výsledkem už nic neudělali. Poslední šanci utkání měl v 92. minutě Dvořák, ale jeho střelu z vápna Zvolánek za svá záda nepustil. Po výsledku 0:1 se Přibyslav posunula na svanáctou pozici, Věžnice je devátá.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Jsme zklamaní. Hráči sice bojují a snaží se, ale ve vápně soupeře nejsme vůbec nebezpeční. Navíc se nám tentokrát ani nedařily standardky. Teď nás čekají dva těžké zápasy a jestli to nezlepšíme, můžeme se v tabulce ocitnou tam, kde jsme rozhodně být nechtěli.

SK Přibyslav B
Adam Mikulinec, záložník: Byl to hodně vyrovnaný zápas, který nenabídl k vidění moc gólových šancí zejména díky dešti a nerovnému hřišti. Domácí se hodně spoléhali na nakopávané balony což se nám po většinu zápasu dařilo pokrýt, ke konci zápasu nás sice zmáčkli, ale dokázali jsme ubránit nulu. I když jsme vyhráli tím nejtěsnějším možným rozdílem tak rozhodně musím vyzdvihnout výkon celého týmu, jsem rád že jsme navázali na dobrý výkon z minulého týdne a konečně vyhráli.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - M. Drahoš [-] , J. Adamec [-] , M. Chalupník [-] , M. Krupička [-] , K. Kölbl [-] , J. Francálek [-] , M. Fikejz [-] , A. Dvořák [-] , A. Drahoš [-] , R. Tecl [-]

SK Přibyslav B
J. Zvolánek [-] - M. Strašil [-] , T. Kalenda [-] , D. Tvrdík [-] , A. Mikulinec [-] , M. Votava [-] , M. Růžička [-] , P. Málek [-] , P. Flekal [-] , J. Jirásek [-] , R. Musil [-]

ŽK: 22. M. Drahoš , 30. J. Francálek , 80. K. Kölbl - 69. P. Flekal .
Hráči zápasu: K. Kölbl , A. Dvořák , A. Drahoš - M. Strašil .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: GRUBER Vojtěch - MOŠNER Josef, BACHMAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Stanislav Šulc
Tip experta: remíza

Věžnice sbírá body, i když zatím nepředvádí, co by chtěla. Přibyslav je v krizi, ale minule hráli dobře. Zkusím překvapení a remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích