Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Ves rozstřílela Lipnici


Branky


20

Dlouhá Ves potvrdila, že na domácím hřišti je smrtící a zničila tápající hosty z Lipnice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:1 do půle

Zápas začal ve vyrovnaném duchu, první šanci dokázali využít hosté. Ve 13. minutě otevřel skóre po rohu hlavou Bouchner. Domácí vyrovnali ve 20. minutě, kdy geniální Lukačinův lob za obranu využil Svoboda. Hra pokračovala ve vyrovnaném duchu, skóre se měnilo po půlhodině hry. Pronikající Svoboda narazil ve vápně do Bláhy a byla nařízena přísná penalta, kterou proměnil J. Lukačina. Na 3:1 dával těsně před poločasem Pospíchal, který se nejlépe zorientoval po jedné ze skrumáží, které domácí vyvolávali svými dlouhými autovými vhazováními. O poločase tak na světelné tabuli svítilo 3:1.

Krutý debakl hostů

Na začátku druhé půle si domácí vytvořili několik šancí. Největší z nich byla dalekonosná střela, která orazítkovala břevno, zatímco brankář hostí Sobotka ležel otřesen na zemi. Lipnice postupně zvyšovala svoji aktivitu a podařilo se jí snížit. Na centrovaný míč si naskočil Rosenberg, kterého ale zboural brankář Rajdl. Následnou penaltu poslal nekompromisně pod převno kapitán hostí Dolejší. Poté však hosté začali vytvářet naivní chyby v obraně a Dlouhá Ves je nemilosrdně trestala. V 66. hostující obrana špatně odhadla dlouhou přihrávku, které se zmocnil Svoboda a nabízeným sólem nepohrdl. Další dvě trefy následovaly. Ačkoliv jsou v zápise góly ze 68. a 74. minuty připsány Pospíchalovi, ve skutečnosti se jednalo o ukázkové vlastence. Nejprve se neúspěšně na brankové čáře za překonaného Sobotku snažil zaskočit Černý, jenž si srazil střelu do sítě, poté Dolejš nedokázal uhnout prudké přihrávce, která se od něj odrazila do sítě. V samém závěru pak dával na 7:2 Freudenreich. Po vysoké výhře je nyní Dlouhá Ves sedmá, Lipnice je desátá.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Martin Lukačina, záložník: Ze začátku jsme měli problém s kombinací a zakončením, ale s postupujícím časem jsme si vytvořili převahu. Ve druhé půli jsme měli opět pomalejší rozjezd, ale nakonec jsme to dotáhli k suverénní výhře.

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš, obránce: Hrálo se na hřišti, které znemožňovalo jakoukoliv kombinaci. Dlouhá Ves je na tyto podmínky zvyklá a opět se jí podařilo ubojovat vítězství. Zatímco v první půli byla hra úplně vyrovnaná, ve druhém poločase nás potopila obranná hra, která se zcela zhroutila.



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - T. Říha [-] (78. M. Sláma [-] ) , L. Freudenreich [-] , M. Kunášek [-] , P. Pospíchal [-] , M. Lukačina [-] (76. J. Polák [-] ) , O. Svoboda [-] (66. M. Höfer [-] ) , T. Němec [-] , J. Lukačina [-] , N. Vojta [-] (46. D. Vošický [-] ) , J. Eis [-]

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
M. Sobotka [-] - J. Sobotka [-] , B. Černý [-] , J. Dolejš [-] , A. Bláha [-] - L. Bača [-] , P. Dolejší [-] , D. Červenka [-] (69. M. Prokeš [-] ) - J. Bouchner [-] , Z. Rosenberg [-] - P. Bárta [-] (46. T. Procházka [-] )

ŽK: 53. J. Eis , 55. M. Kunášek - 27. J. Dolejš .
Hráči zápasu: J. Lukačina .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: LÓŽI Petr - MOŠNER Josef, KOTOUČ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Stanislav Šulc
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že domácí na svém atypickém hřišti zvítězí a to minimálně o dva góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích