Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 14:00

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlí si poradilo s Dolním Městem


Branky


20

Kožlí splnilo úlohu favorita a poradilo si s Dolním Městem, ačkoliv se výhra nerodila úplně lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:0 do půle

První půle začala vyrovnaně, rozhodně se nekonala jasná převaha Kožlí, kterou by někdo vzhedem k postavení soupeřů v tabulce mohl očekávat. Kožlí se prosadilo až ve 34. minutě, kdy se prosadil Geher po krásném průniku do vápna. Další branku už domácí válec do půle nepřidal a do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Kožlí přidalo další branky, hosté pouze snížili

Ve druhém poločase již byla patrná převaha domácích. Zužitkovali ji dvakrát. Góly už vyplynuly z domácí převahy na balónu, skvělou práci v útoku již tradičně odvedl Pokorný, jenž skóroval v 67. minutě a gólovou smůlu prolomil i Štastný o čtyři minuty později. Dolní Město však rozhodně nic nevzdávalo a hrozilo z brejků. Po jednom z nich se snížení na 3:1 dočkal Krupička. Zdramatizování zápasu však nepřipustil Šťastný, jehož branka ze 79. minuty utkání hosty dorazila. Po výsledku 4:1 je Kožlí o skóre druhé, Dolní Město uzavírá peloton OP na čtrnácté pozici.



Ohlasy k zápasu


SK Kožlí
Jakub Matěna, záložník: Zápas neprobíhal podle našich představ, začátek byl z naší strany syrový, podcenili jsme soupeře. Dolní Město předvádělo solidní fotbal, když porovnám například s Okrouhlicí, případně s Přibyslaví, které jsme body darovali, je na tom Dolní Město fotbalově daleko lépe. Celý zápas nás opět provázela smůla v proměňování šancí. S naším výkonem jsme nebyli spokojení, chtěli jsme hrát po zemi do nohy a to se nám bohužel nedařilo jako například v Okrouhlici. Doufám, že se do dalšího zápasu zlepšíme a bude nadále bojovat o první příčky.

TJ Rebel Dolní Město
připravujeme...:



Sestavy


SK Kožlí
R. Vadinský [-] - J. Makovec [-] , O. Machala [-] , A. Příhoda [-] , P. Cicvárek [-] - M. Geher [-] , J. Matěna [-] (83. P. Plesl [-] ) , L. Pešek [-] , T. Geher [-] (72. D. Mikula [-] ) - M. Pokorný [-] , V. Šťastný [-] -

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - A. Janák [-] (83. M. Venc [-] ) , V. Boleš [-] , M. Mišta [-] , O. Pojezdný [-] , J. Krupička [-] , T. Chlád [-] , F. Tichý [-] (83. T. Venc [-] ) , J. Sklenář [-] , P. Kvanka [-] (28. J. Sklenář [-] ) , A. Vápeník [-]

ŽK: 24. P. Cicvárek , 75. J. Makovec - 72. J. Krupička .
Hráči zápasu: M. Pokorný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: CAKL David - ONDRÁČEK Milan, VALÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Stanislav Šulc
Tip experta: výhra domácích

Kožlí bojuje o čelo a doma zvítězí o více než dva góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích