1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 15:00

7.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza Věžnice a Dlouhé Vsi


Branky


21

Zápas mezi Věžnicí a Dlouhou Vsí měl předpokládaný vyrovnaný průběh i výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Hosté do zápasu vstoupili výrazně aktivněji. Zato domácí se vyloženě trápili. Nedokázali si nahrát ani na 5 metrů, a když získali míč, rychle se o něj sami připravili. To hostům vyhovovalo a s chutí se pouštěli do útočení. Naneštěstí pro ně se ovšem skóre neměnilo. Asi v největší šanci se ocitl sám před Drahošem Freudenreich, ale ani on neuspěl. Domácím se z ničeho nic naskytla možnost skórovat ve 30 minutě. To se pískala penalta po ruce ve vápně hostů. Exekuce se ujal Cakl, ale kopl to prachbídně a gólman hostí si mohl připsat do statistik chycenou penaltu. První půle už nic zajímavého nepřinesla a do kabin šly týmy za bezbrankového stavu.

Po gólu na každé straně

O přestávce byla v domácí kabině důrazná domluva a ta přinesla ovoce. Ve druhém poločase věžničtí hráli o poznání aktivněji. Tlačili se před branku hostů, ale dlouhovesští se úspěšně bránili. Poté z ničeho nic udeřilo na druhé straně. Po rychlém kontru se ocitl sám za obranou aktivní Freudenreich a podruhé už nezaváhal. 0:1. Domácí povzbuzeni zlepšeným výkonem ve druhém poločasu se nepoložili a hnali se za vyrovnáním. Ovšem jejich střely létaly většinou přes pletiva. Až se v 79. minutě na pravé straně uvolnil Prokeš a jeho střílený centr zasunul skluzem do brány Beneš 1:1. Další branka už v utkání nepadla a tak se soupeři rozešli smírně. Oba týmy mají nyní 8 bodů a jsou na sedmém resp. osmém místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Hodnocení: první půlka tragédie. Ve druhé už to bylo o něco lepší, ale není stále to není ono. Bod musíme brát.

TJ Dlouhá Ves
Martin Lukačina, záložník: Do zápasu jsme šli bez útočného dua Pospíchal Svoboda. V první půli jsme domácí přehrávali, ale nedokázali jsme proměnit šance. Naštěstí domácí neproměnili penaltu, což nám dost pomohlo. V druhé půli se hra vyrovnala a šance byly na obou stranách. Výsledek 1:1 byl spravedlivý.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - J. Enderle [-] , J. Prokeš [-] , M. Chalupník [-] , M. Krupička [-] (85. P. Kunc [-] ) , D. Cakl [-] , P. Beneš [-] (80. J. Smutný [-] ) , M. Fikejz [-] , V. Kunc [-] , J. Francálek [-] (67. V. Brukner [-] ) , R. Tecl [-]

TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - M. Höfer [-] , J. Lukačina [-] , L. Freudenreich [-] , M. Kunášek [-] , D. Vošický [-] , M. Lukačina [-] , T. Němec [-] , N. Vojta [-] , T. Říha [-] , J. Eis [-]

ŽK: 21. M. Chalupník , 24. P. Beneš - 44. L. Freudenreich .
Hráči zápasu: M. Chalupník , M. Fikejz - L. Rajdl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - BACHMAN Ondřej (N), VESELÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Dolejš

Expert: Tomáš Hradecký
Tip experta: remíza

Tak tady úplně favorita nemám a proto dávám remízu každopádně si myslím že bude padat dost branek (4:4).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích