Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Golčův Jeníkov vybojoval bod v Ledči


Branky


20

Překvapení se zrodilo v Ledči, kde místní béčko nedokázalo porazit Golčův Jeníkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení hostů vydrželo do konce poločasu

Již ve 2. minutě šokoval svou chybou brankář Ledče, když mu míč z rukou vypadl přimo pod nohy Dvořáka, který si nedělal problém a zakončil do prázdné brány. Domácí se hnali za vyrovnáním, byli fotbalovější, avšak bojující Jeníkov byl proti. Do půle si hosté uhájili těsné vedení.

Hosté sahali po výhře, ale zrodila se remíza

Ledeč srovnala skóre až v 71. minutě, prosadil se Martinek. V 82. minutě po sporné ofsajdové situaci řítil sám na brankáře Zelený a dokázal skórovat. Golčův Jeníkov se však z vedení radoval pouhou minutku, neboť již v 83. minutě se svou druhou brankou v utkání prezentoval Martinek. To bylo pro ten den vše a Golčák si tak z Ledče odváží bod za remízu 2:2. Ledeč je nyní čtvrtá, Jeníkov šestý. 



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Vladimír Šenk, útočník: Můžeme být rádi za bod. Kvůli absenci dvou klíčových hráčů obrany jsme museli obvyklou sestavu upravit a díky právě špatné domluvě v obraně jsme také inkasovali první gól. Soupeř kvalitně bránil a nepustil nás do vyložených šancí. Dále nás mrzí několik sporně posouzených momentů rozhodčího, které ovlivnily celý vývoj zápasu. I přesto musím pochválit celý tým za celkovou bojovnost a především Ondřeje Martinka, který se postaral o vyrovnání a měl koncem zápasu na hlavě možná vítězný gól.

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Marek Satrapa, obránce: Soupeř byl fotbalovější a my jsme těžili převážně z jejich chyb. Vypadalo to že tam měli pár borců z áčka, ale i tak jsme je skoro porazili. Mohly vyhrát oba týmy ale myslím si, že smírný výsledek 2:2 je pro oba týmy spravedlivý. Hru dost kazil rozhodčí, který občas zapískal věc, co nemel a co pískat měl, tak nezapískal.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
R. Veleta [-] - O. Martinek [-] , I. Rudenco [-] , J. Urban [-] , J. Novotný [-] (58. M. Chlubna [-] ) , D. Popek [-] (72. J. Slavětínský [-] ) , J. Voplakal [-] (77. T. Bezděk [-] ) , T. Žemlička [-] , V. Šenk [-] , L. Hauser [-] , J. Vladyka [-]

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
R. Dušánek [-] - D. Skála [-] , M. Zelený [-] , P. Vlášek [-] , J. Miřácký [-] , D. Jelínek [-] , T. Koten [-] , P. Váňa [-] , V. Koubek [-] (69. P. Dobrý [-] ) , M. Satrapa [-] , L. Dvořák [-] (72. D. Novotný [-] )

ŽK: 39. P. Váňa , 41. L. Dvořák , 44. D. Jelínek , 57. P. Vlášek .
Hráči zápasu: O. Martinek - M. Zelený .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Dolejš

Expert: Tomáš Hradecký
Tip experta: výhra domácích

Ledeč má dobrý tým s mnoha kluky co si prošli áčkem a na domácím hřišti musí vyhrát, jasná 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích