Víska dostala ve Světlé na frak


21

Světlá byla před domácím zápasem jasným favoritem a svou úlohu splnila beze zbytku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bůr v hostující síti již do poločasu

Světlá na Vísku vlétla a hned ve  4. minutě se prosadil Sladkovský po centru Vacka. V 15. minutě Světlá vstřelila druhý gól. Po přihrávce Dibelky se na malém vápně opět nemýlil Sladkovský. Pak se k několika náznakům šancí dostala Víska. Střelu z malého vápna reflexivně vyrazil Vácha a s ostatními útoky si poradila pozorná obrana Světlé. Ve 32 minutě dostal Dibelka přesnou přihrávku mezi stopery od Phan conga a tváří v tvář brankáři přidal další gól - 3:0. Ve 42. minutě centr Vacka proběhlo několik hráčů a míč skončil v šibenici hostů 4:0. O 3 minuty později se po přihrávce Dibelky z pravé strany opět prosadil Sladkovský. V poločase tak na ukazateli skóre svítil výsledek 5:0.

Domácí lehce navýšili vedení

Hosté zareagovali vysunutím urostlého stopera Grunda, ale ani to nepomohlo. Na rozdíl od předchozích zápasů Světlá nepřestala v poločase hrát a dále diktovala tempo hry. Sladkovský sebral míč jednomu ze stoperů a střelou z vápna prostřelil brankáře. Poté střílel těsně vedle branky střídající Bílek. Do další šance se dostal Bárta, při samostatném úniku trefil pouze brankáře. Branku na 7:0 vstřelil po pěkné individuální akci Krajanského Filipský. Následně se dostala k několika brejkům Víska. Střela Kufra skončila na tyči, ujala se  až střela Černohorského - 7:1.Na konečných 8:1 upravil Bárta. Světlá Vísku jednoznačně přejela a zaslouženě vyhrála velkým rozdílem. Světlá je nyní pátá, Víska jedenáctá.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, útočník: Vísku jsme jednoznačně přejeli,na rozdíl od předchozích zápasů jsme hráli 90 minut a to se projevilo i na skóre.

Sokol Víska
Lukáš Málek, záložník: Už od začátku jsme byli velice vlažný a statický. Ve druhé půli jsme odešli ještě fyzicky takže už to bylo složité. A to ještě v druhé půli Doležal tak dvě branky zachránil v brance. Absolutně jsme utkání od začátku nezvládli.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: CAKL David - ONDRÁČEK Milan, SYNECKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 9. 2018 10:05
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Tomáš Hradecký
Tip experta: výhra domácích

Doma nebereme nic jiného než 3 body. Bohužel jako trenér budu na tomto zápase chybět.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích