Ransko bere po přestřelce s Novou Vsí všechny body


Branky


22

Zkušené Staré Ransko si oslabenou Novou Vsí nedělalo problém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 do půle

První poločas byl na zajímavé momenty velmi chudý. Až ve 36. Nová Ves nešikovně ztratila míč na polovině hřiště, čehož využil Ročárek, jenž otevřel skóre. O dvě minuty později se po identické situaci prosadil F. Dymáček. Dvoubrankové vedení už domácí udrželi do konce poločasu.

Přestřelka ve druhém poločase

Doslova brankové hody se strhly na začátku druhého poločasu. Nejprve ve 48. minutě svou další brankou zvyšoval na 3:0 Ročárek. V 54. minutě zaznamenal čestný úspěch hostující Beneš, avšak již za minutu domácí opět vedli o tři góly, jelikož F. Dymáček pálil opět přesně. Neuběhla však ani minuta a skóre se opět měnilo, protože novoveský snajpr Beneš opět snížil na 2:4. V poslední destiminutovce dával na 5:2 Novosad a na 5:3 upravoval opět Beneš, který z penaltového puntíku dokonal svůj hattrick. Po výhře 5:3 je Ransko druhé, Nová Ves obsadila desátou pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Staré Ransko
Jan Dymáček, záložník: První poločas vyrovnaný, bez vyložených šancí, hosté naštěstí před koncem dvakrát za sebou ztratili balón na půlce, čehož jsme využili a vedli po prvním poločase 2:0. Druhý poločas byl gólovější. Góly padaly po hrubých chybách obou celků. Myslím si ale, že jsme zaslouženě vyhráli.

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Roman Závorka, záložník: Chyběli nám dva beci ze základu a na naší hře se to výrazně promítlo. Dostali jsme zbytečné góly a mohlo být ještě hůř...Ransko zaslouženě vyhrálo.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - BLAŽEK Tomáš, KOTOUČ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2018 10:21
Hodnocení zápasu
15. 9. 2018 19:42
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Dolejš

Expert: Tomáš Hradecký
Tip experta: výhra domácích

Věřím Ransku, že na domácím hřišti urve všechny 3 body, i když proti tvrdě bojujícím hostům to nebude nic snadného.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích