6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


14. D. Kufr , 18. L. Fikar , 26. D. Kufr , 34. P. Lacina , 50. M. Houdek (p.) , 57. L. Málek
20
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Debakl již do půle

Zápas začal hned od úvodu tlakem domácích, když se hned kombinační hrou dostali k vápnu soupeře. První šanci měl v 8. minutě Fikar, ale na odražený míč se těsně neodstal, aby ho uklidil do sítě. Po čtvrt hodině hry už se domácí radovali, když na povedený centr Sadílka naskočil ve vápně Kufr a míč zapadl přesně k tyči. O 4 minuty později centroval L. Málek ze strany do vápna, kde míč lízl Fikar hlavou a o hostujícího obránce se míč dostal do branky. Ve 26. minutě se prosadil z vápna opět Kufr, tvrdou střelu ještě někdo tečoval na vápně a prošla do protipohybu brankáře. Ve 34. minutě se ještě prosadil Lacina, když prošel přes hráče a střelou nachytal brankáře na švestkách. Poté už domácí trochu polevili, ale hru kontrovali na svých kopačkách. Do kabin se šlo za stavu 4:0.

Další dvě branky v hostující síti

Do druhého poločasu vstoupili domácí opět aktivně. V 50. minutě se na vápně přes dva hráče uvolnil R. Sadílek starší a ve vápně byl jasně faulován. Pokutový kop kopal Houdek a střelou do pravé šibenice, nedal žádnou šanci gólmanovi hostů. O 7 minut nato našel ze středu hřiště R. Sadílek starší Málka, který postupoval do vápna a přesnou střelou po zemi na zadní tyčku pečetil vítězství domácího týmu. Hosté potom měli asi dvě šance, jedna střela se těsně otřela o tyčku branky.  O chvíli nato se opět dostal do úniku Málek, ale tentokrát z blízka trefil jen ležícího brankáře a následná dorážka Laciny postrádala razanci. Potom domácí na hřiště pustili dorostence, kterým se vedlo dobře. Patnáctiletý Aleš Nedbal se dostal ke dvěma střelám, ale vždy mířil těsně vedle. A tak se už utkání v poklidu dohrálo.  Pro Vísku je vysoké vítězství 6:0 prvním v letošním ročníku a zatím to stačí na 11. pozici. Přibyslav B se zmítá na předposledním místě.



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska
Miroslav Nedbal, trenér: Chtěl bych pochválit tým za předvedený výkon, hlavně i naše dorostence, kteří se na druhý poločas dostali do hry. Přibyslav nám dnes nedokázala vůbec konkurovat, přehráli jsme je naší kombinační hrou a fyzicky. Byla to hra na jedné pulce a převážně na jednu branku.Ale je třeba říct, že soupeř přijel v oslabené sestavě.

SK Přibyslav B
připravujeme...:



Sestavy


Sokol Víska
M. Doležán [-] - L. Fikar [-] (72. A. Nedbal [-] ) , D. Kufr [-] , L. Málek [-] (69. M. Benák [-] ) , R. Sadílek [-] , P. Lacina [-] , M. Hýbl [-] (55. A. Filip [-] ) , M. Houdek [-] , J. Krupička [-] (46. J. Procházka [-] ) , R. Sadílek [-] , J. Šlechta [-] (74. V. Ondráček [-] )

SK Přibyslav B
O. Uhlíř [-] - L. Furgeri [-] , J. Zvolánek [-] , A. Homolka [-] , P. Málek [-] , P. Flekal [-] , J. Jirásek [-] , M. Novák [-] , R. Musil [-] , T. Kalenda [-] , O. Kárník [-]

Hráči zápasu: D. Kufr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - KARLÍK Tomáš, VALÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Martin Lukačina
Tip experta: výhra domácích

Domácí se svoji organizovanou hrou porazí trápící se Přibyslav, která má problémy i s A-týmem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích