Remíza Jeníkova s Ranskem


Branky


21

Další bod si připisuje loni se trápící Golčův Jeníkov. Tentokrát dokázal zastavit rozjeté Staré Ransko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení hostů

Začátek zápasu patřil hostům, domácí k ničemu nepustili. Tento stav trval cca do 20. minuty, kdy se jeníkovští konečně trochu oklepali z důrazné hry hostů. Ve 38. minutě se po brejku Ranska míč odrazil k Pečenkovi, jenž ho krásnou střelou z 25 metrů uklidil pod břevno domácí brány. Do půle si tak hosté odnášeli těsný náskok.

Domácí dokázali srovnat

Golčův Jeníkov se ve druhé půli hnal za vyrovnáním. Nápor byl znát především prvních deset minut druhého dějství, ale jediným výsledkem byly standardní situace, které však branku hostů neohrozili. Až v 61. minutě se po centru do vápna a následných třech soubojích míč dostal  k Zelenému, který ho uklidil do poloprázdné brány. Poté hrály oba týmy až do konce zápasu vabank, Ransko mělo tři dobré šance po nebezpečných brejcích, ale gól již nepadl. Po remíze 1:1 je nyní Jeníkov na pěkném šestém místě, Ransko je na tom ještě lépe, neboť okupuje třetí pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulc, útočník: Byl to vyhrocený zápas, hosté hráli velmi důrazně. Na začátku jsme byli přetlačeni důrazem, poté jsme se dostali do hry. Myslím, že se jedná o zaslouženou remízu.

TJ Spartak Staré Ransko
Jan Dymáček, záložník: Začátek zápasu patřil hostům, domácí k ničemu nepustili, což vyvrcholilo první brankou zápasu, i když padla dost se štěstím. Po té se hra vyrovnala. Ve druhé půlce byla hra vyrovnaná a na obou stranách bylo vidět několik gólových šancí, jednu z nich domácí využili a srovnali na 1:1. Zápas skončil zaslouženou remízou.



Sestavy


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
R. Dušánek [-] - D. Skála [-] , M. Zelený [-] , S. Šulc [-] , J. Miřácký [-] , D. Jelínek [-] , T. Koten [-] , P. Váňa [-] (73. P. Dobrý [-] ) , V. Koubek [-] , M. Satrapa [-] , L. Dvořák [-] (57. P. Vlášek [-] )

TJ Spartak Staré Ransko
A. Kadlec [-] - P. Novosad [-] , T. Hocke [-] - F. Nepovím [-] (55. F. Dymáček [-] ) , M. Losenický [-] - - J. Dymáček [-] , J. Pecina [-] , M. Říha [-] (24. L. Mrštík [-] ) , M. Ročárek [-] , L. Pečenka [-] (74. Z. Zvolánek [-] ) , F. Holcman [-]

ŽK: 55. L. Dvořák , 63. V. Koubek - 58. L. Mrštík , 63. M. Ročárek .
Hráči zápasu: T. Koten , J. Miřácký - T. Hocke , P. Novosad .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - SYNECKÝ Jan, PROKOP Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Martin Lukačina
Tip experta: výhra hostů

Domácí budou mít výhodu domácího prostředí ale hosté mají čerstvé zkušenosti s B-třídou a dotáhnou to k vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů