Souboj celků ze spodku tabulky lépe pro Lipnici


Branky


20

Lipnice i Okrouhlice již potřebovaly zabrat a konečně získat nějaké body. Povedlo se to domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 do půle

Zápas začali mnohem lépe domácí. Již v 5. minutě se mohli radovat, jelikož zdánlivě do autu mířící centr dokázal najít Horák a z úhlu překonat Neuvirtha. U dalších šancí domácích byl vždy útočník Bouchner.  Nejprve 30. minutě neproměnil penaltu po faulu na Horáka, nastřelil jen spojnici. Poté uháněl sám na bránu, ale pokus o lob se mu nepovedl, Neuvirth ho v pohodě stáhl. Konečně se Bouchner prosadil až v samém závěru poločasu, kdy si zkušeně počkal na hraně ofsajdu a samostatný únik zkušeně zakončil. Hostující Okrouhlice se nemohla dostat do zápasu, její pokusy nedokázaly Provazníka v bráně Lipnice nijak ohrozit. Domácí tak o poločase vedli 2:0.

Hosté sahali po vyrovnání, nakonec však padli

I do druhé půle vstoupila lépe Lipnice. V 51. minutě zastavil pronikajícího Bouchnera brankář Neuvirth a byla odpískána další penalta. Tentokrát se k ní postavil domácí kapitán Dolejší a s velkým štěstím propasíroval míč do sítě.  Okrouhlice však stav 3:0 nepojala za beznadějný a dál se snažila. Její snaha přinesla ovoce v 67. minutě, kdy se dorážkou po přímém kopu prosadil Strašil. Za dalších 5 minut snižoval na 3:2 Prášek a schylovalo se k dramatu. Tím spíš, že zanedlouho vytahoval domácí brankář Provazník lob ze standardky konečky prstů nad břevno. Zanedlouho byl již po závaru Provazník překonán, ale na brankové čáře ho zastoupili domácí stopeři. Domácím se podařilo zápas rozhodnout v 80. minutě, kdy se po tristní nedomluvě hostujícího brankáře se stoperem míč dostal k Markovi, jenž ho pohodlně uklidil do opuštěné brány. Poté již morálka hostí opadla a zbytek utkání se poklidně dohrál. Po výsledku 4:2 je nyní Lipnice devátá, Okrouhlice je o něco horší – patří jí dvanáctá příčka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Tomáš Procházka, obránce: Hrálo se od brány k bráně. Utkání bylo vyrovnané, ale víc šancí i gólů si vypracovala Lipnice. Velmi dobře hrála naše obrana složená z místních srdcařů.

TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek, záložník: Prvni polocas jsme sice byli horsim tymem a lehce inkasovali, avsak velmi podstatnou roli sehrali take páni rozhodci vymyslenou penaltou a jasnym golem z offsidu. Druhy polocas uz jsme byli domacim vyrovananym souperem, ale pote co jsme sahali po vyrovnani rozhodly nase chyby v obrane. Na zaver je vsak nutno dodat, ze vysledek a prubeh zapasu velmi ovlivnili rozhodci svymi nekdy az nesmyslnymi rozhodnutimi. Na vitezstvi jsme dnes nemeli, ale to co predvedli pani v cernem trikotu, byl vysmech.



Sestavy


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
V. Provazník [-] - J. Sobotka [-] , B. Černý [-] (66. M. Sobotka [-] ) , T. Procházka [-] , A. Bláha [-] - J. Kůrka [-] , P. Dolejší [-] , L. Sůva [-] , T. Horák [-] (57. D. Lomák [-] ) - L. Bača [-] , J. Bouchner [-] -

TJ Sokol Okrouhlice
J. Neuvirth [-] - M. Strašil [-] (60. M. Med [-] ) , J. Matějka [-] , M. Beránek [-] , J. Zadina [-] - V. Strašil [-] , J. Beránek [-] , P. Čejka [-] (46. J. Švec [-] ) , D. Prášek [-] - Z. Dolejší [-] , P. Beránek [-]

ŽK: 75. D. Lomák - 36. P. Čejka , 70. P. Beránek .
Hráči zápasu: J. Sobotka , A. Bláha .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: LÓŽI Petr - ŠVARC Libor, ČELEDA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 9. 2018 19:33
Hodnocení zápasu
Jan Dolejš

Expert: Martin Lukačina
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný duel ze spodku tabulky vyzní lépe pro domácí tým, který těsně urve 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích