1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 15:30

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvrdá řež mezi Ranskem a Kožlí skončila remízou


Branky


18

Tvrdý zápas na podmáčeném hrišti byl k vidění ve Starém Ransku, kam přijelo Kožlí. V zápase padlo více červených karet než branek a skončil plichtou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích a dvě červené

Zápas začali lépe domácí, ovšem komplikaci pro ně znamenalo vyloučení kapitána Michala Janáčka, který se již v 17. minutě poroučel do sprch po druhé žluté kartě. Nicméně Ransku to jakoby vůbec nevadilo a již za malou chvíli se dostalo do vedení zásluhou F. Dymáčka, jenž zakončil rychlý brejk. Na straně Kožlí předvedl zkrat ve 31. minutě Matěna, když zezadu zfauloval J. Dymáčka a šel rovnou ven. Domácí už si vedení do konce půle udrželi a do kabin odešli za těsného vedení 1:0.

Vyrovnání a další rudá

Během přestávky se spustila průtrž mračen, což si vyžádalo dvacetiminutovou pauzu. Hřiště se muselo znova nalajnovat a již tak těžký terén se dostal na hranici způsobilosti. Otěže utkání přebralo hostující Kožlí, kterému lépe sedly nové podmínky. Vypracovávalo si šance, z nichž jednu proměnilo - v samém finiši utkání, v 86. minutě, skóroval obávaný střelec Pokorný. Zanedlouho obdržel druhou žlutou kartu i druhý Dymáček ze sestavy Ranska, Jiří. Domácí tak dohrávali v devíti, ale další branku již neinkasovali, a tak zápas skončil plichtou 1:1. Pro Staré Ransko remíza znamená propad na druhou pozici tabulky, Kožlí je nyní čtvrté.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Staré Ransko
Jan Dymáček, záložník: První poločas byl velmi ovlivněn červenými kartami na obou stranách. V prvním poločase jsme měli vice ze hry my, to dokazovala i vedoucí branka v době, kdy jsme hráli v deseti lidech pro jedenácti. Druhý poločas jsme nezvládli a byli jsme horším týmem. To se nám vymstilo a nechali jsme hosty vyrovnat. Nakonec můžeme být rádi za remízu.

SK Kožlí
pan Radoš, trenér: Hrálo se na neregulérním hřišti, skoro to ani nebyl fotbal. Soupeř hrál velmi tvrdě, my jsme si vypracovali více šancí a myslím si, že jsme měli vyhrát.



Sestavy


TJ Spartak Staré Ransko
J. Žák [-] - T. Hocke [-] , P. Novosad [-] - M. Vavroušek [-] , M. Losenický [-] - F. Dymáček [-] (50. L. Mrštík [-] ) - J. Dymáček [-] , J. Janáček [-] , P. Jaroš [-] (86. F. Nepovím [-] ) , O. Mišinger [-] , M. Janáček [-]

SK Kožlí
R. Vadinský [-] - K. Makovec [-] , V. Šťastný [-] , A. Příhoda [-] , P. Cicvárek [-] - L. Pešek [-] , J. Makovec [-] , M. Geher [-] , J. Matěna [-] - M. Pokorný [-] , V. Šťastný [-] (74. J. Smítka [-] ) -

ŽK: 9. J. Janáček , 12. M. Janáček - 72. J. Makovec , 72. M. Geher , 82. P. Cicvárek . ČK: 17. M. Janáček , 88. J. Janáček - 31. J. Matěna .
Hráči zápasu: J. Žák , P. Novosad - V. Šťastný , M. Pokorný .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: LÓŽI Petr - FOUSEK Martin, JOHN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: David Červenka
Tip experta: remíza

To bude velmi zajímavý duel. Oba týmy mají tendenci okupovat špičku tabulky. Dal bych opět remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích