Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec si připisuje další výhru, přestřílel Dlouhou Ves


17

Dlouhá Ves se v Herálci držela statečně a první půli zvládla zplichtit. Ve druhém poločase jí však došly síly a domácí urvali body pro sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná a na góly bohatá první půle

Zápas začali skvěle hosté, již v páté minutě se heráleckým nedůrazem před vápnem dostal k balonu J. Lukačina, vystřelil a hosté šli do vedení 1:0. Poté začali domácí přebírat hru, vytvářet si šance, kdy z trestného kopu se levačkou krásně trefil Dvořák na 1:1. Zanedlouho se po kombinaci znovu Dvořák uvolnil a z levé strany střelou na zadní tyč dával na 2:1. Ovšem po zkažené přihrávce se hosté zmocnili balonu, dostali se do vápna, vystřelili, což Bradáč vyrazil, ale domácí obrana se opět dopustila nedůrazu.  K balonu se dostali hosté J. Lukačina svou druhou brankou srovnával na 2:2, to se psala 18. minuta. . Domácí se snažili hru kontrolovat, měli spoustu šancí, ale Dvořák dvakrát přestřelil z malého vápna a Pátkovi nebyl gól uznán, po zvláštní situaci, kdy po třech dotecích dal gól a pomezní až pak zvedl praporek pro ofsajd. Ve 24. minutě přišla chyba v rozehrávce herálecké obrany a hosté šli do brejku, kdy v přečíslení dávali na 3:2 zásluhou Poláka. Domácí kontrolovali hru, tvořili si dál šance, z čehož Dvořák opět vytěžil gól do šatny.  Do kabin se šlo za stavu 3:3. 

Herálec urval výhru pro sebe

Po změně stran se zdálo, že na koni je domácí tým, bylo na něm vidět, že je hladový po tom, dotáhnout utkání do vítězného konce. Z tlaku si vytvořili dvě brankové příležitosti, které obě proměnil Pátek. Jedna branka přišla v 55. a druhý v 73. minutě. Ačkoliv i Dlouhá Ves se snažila a a bojovala, k ohrožení domácí brány již nedošlo. Po výhře 5:3 je Herálec třetí, Dlouhé Vsi patří průběžná devátá příčka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Václav Ulrich, obránce: Další zápas doma, pro nás to znamená povinnost, aby byly 3 body doma. Chtěl bych pochválit celej tým za výkon, že jsme to nevzdali.

TJ Dlouhá Ves
Martin Lukačina, záložník: Zápas začal ve vysokém tempu z obou stran, hra se přelévala z jedné půle na druhou. Domácí si vytvářeli více brankových příležitostí, ale my byli přímočařejší. Ve druhé půli nám došly síly, což bylo způsobeno absencí mnoha hráčů základní sestavy, to byl asi rozhodující faktor.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Bradáč [-] - T. Klement [-] , V. Ulrich [-] , J. Brůna [-] , A. Ježek [-] - J. Vlk [-] (65. M. Bárta [-] ) , J. Kohout [-] , J. Pátek [-] - V. Vašák [-] , J. Pátek [-] , M. Dvořák [-] (73. T. Tecl [-] )

TJ Dlouhá Ves
P. Blažek [-] - J. Polák [-] , M. Kunášek [-] , L. Freudenreich [-] , J. Žeguc [-] , M. Lukačina [-] , T. Němec [-] , J. Lukačina [-] (55. F. Kotouč [-] ) , N. Vojta [-] , R. Veselý [-] , J. Eis [-]

ŽK: 59. A. Ježek , 83. J. Pátek - 69. J. Eis , 72. T. Němec , 80. M. Lukačina .
Hráči zápasu: M. Dvořák - J. Lukačina .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - VALÍČEK Adam, PROKOP Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: David Červenka
Tip experta: výhra domácích

Tento vyrovnaný duel vyzní pro domácí tým..
Který svojí bojovností urve zápas za 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích