Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:00

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetá Ledeč si na Lipnici smlsla


Branky


4. L. Vodička , 13. L. Vodička (p.) , 63. V. Šenk , 66. L. Vodička , 68. V. Šenk , 77. T. Žemlička - 52. L. Bača
17

Ledečské béčko se záhy po startu soutěže zařadilo mezi favority. Lipnici smetlo rozdílem pěti branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 do půle

Ve čtvrtém kole okresního přeboru přivítal ledečský B tým celek z nedaleké Lipnice nad Sázavou. Od začátku zápasu měli domácí hráči zápas pevně ve svých rukách, což potvrdil hned ve 3. minutě zápasu L. Vodička, který se po rohovém kopu z odraženého balónu nejlépe zorientoval v pokutovém území a otevřel skóre zápasu. Již ve 12. minutě se skóre opět změnilo, kdy po faulu na V. Šenka zvýšil znovu L. Vodička. Do poločasu se již skóre nezměnilo a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro domácí tým.

Čestný úspěch hostí byl následován debaklem

Po změně stran naši domácí hráči ztratili koncentraci, což vyústilo v gól hostů, který dal v 52. minutě L. Báča. Inkasovaný gól však Ledeč nepoložil a v 62. minutě po chybě hostující obrany zvýšil V. Šenk na 3:1. Tento gól domácí opět nakopl a v 65. minutě zkompletoval svůj hattrick L. Vodička technickou střelou k tyči. O dvě minuty později zvyšuje V. Šenk na 5:1. Skóre zápasu uzavřel střídající T. Žemlička, který tvrdou ranou k tyči nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Ledeč se po výhře 6:1 vyhoupla na první místo tabulky, Lipnice je nyní jedenáctá.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Martin Pajer, záložník: První poločas jsme Lipnici k ničemu vážnějšímu nepustili a zápas se odehrával v naší režii. Po půlce jsme inkasovali a Lipnice zvýšila tlak. Naštěstí jsme brzy dali na 3:1 a začali jsme hrát svojí hru a dovedli zápas do vítězství.

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Lukáš Sůva, záložník: Začátek byl hrozně neurovnaný, dostali jsme rychlé dva góly, pak se naše hra docela zlepšila. Začátek druhé půle byl dobrý, Ledeč jsme zaskočili a zaslouženě snížili na 1:2, bohužel pak přišel smolný gól na 1:3, kdy lipnický hráč ve velkém vápně sestřelil spoluhráče a míč se odrazil primo před ledečského protivníka a ten pohodlně zasunul . Tento moment zlomil lipnické odhodlání a po dalších chybách jsme inkasovali ještě třikrát.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
R. Veleta [-] - V. Šenk [-] (74. T. Žemlička [-] ) , R. Kuja [-] , D. Prchal [-] , O. Martinek [-] , J. Novotný [-] , J. Voplakal [-] (78. J. Slavětínský [-] ) , L. Vodička [-] , L. Holeta [-] (69. J. Vladyka [-] ) , M. Pajer [-] , L. Hauser [-]

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
- B. Černý [-] - L. Sůva [-] , P. Dolejší [-] - Z. Rosenberg [-] (83. J. Sobotka [-] ) - M. Sobotka [-] , D. Lomák [-] (46. T. Krejčí [-] ) , T. Horák [-] , L. Bača [-] , J. Bouchner [-] , T. Procházka [-] (46. M. Prokeš [-] ) , P. Bárta [-] (46. D. Červenka [-] )

ŽK: 20. P. Bárta , 68. J. Bouchner .
Hráči zápasu: L. Vodička .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - PEŘINA Ladislav, KARLÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: David Červenka
Tip experta: remíza

Ledeč má sice plný počet bodů, ale tentokrát ztratí. Můj tip remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích