Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Početně oslabená Dlouhá Ves vyválčila bod z Vísky


Branky


14

Zajímavé utkání bylo k vidění ve Vísce. K vidění bylo 6 branek a červená karta

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle

Po opatrném začátku se první prosadili hosté. Již v 9. minutě využil nesouladu mezi domácím brankářem a obráncem Pospíchal, jenž přihrávku hlavou doklepl do prázdné branky. Již za minutu však srovnával Kufr, na jeho střelu k tyči brankář nedosáhl. Další dvě změny skóre měly na svědomí rohové kopy. Nejdříve se dostala do vedení Víska, když se v 18. minutě hlavou k tyči prosadil Houdek, poté se z podobné situace na druhé straně o minutu později radoval Krečman. Stejný hráč se dostal opět po rohovém kopu k dorážce a otočil skóre na stranu Dlouhé Vsi, to se psala 25. minuta. Zajímavá situace byla k vidění po půlhodině hry. Hlavička domácího Fikara již směřovala do branky, rukou ji však zastavil Eis, jenž byl posléze vyloučen. Nařízenou penaltu proměnil Houdek. Do konce poločasu se již nic zajímavého nestalo a skóre bylo tedy 3:3.

Bezbranková druhá půle

Ve druhém poločase Víska nastoupila v početní výhodě a jistě si věřila, že svého soupeře zlomí. Držela balon a vytvářela si šance, nicméně i hosté dokázali hrozit z rychlých brejků. Branku již diváci ve druhém poločase neviděli, nejblíže jí byl zřejmě hustující rychlík Pospíchal, jenž v samém závěru utkání nastřelil tyč. Zápas tak skončil remízou 3:3, pro Dlouhou Ves je to první letošní bod, pro Vísku druhý.



Sestavy


Sokol Víska
M. Doležán [-] - D. Kufr [-] , L. Fikar [-] (81. V. Ondráček [-] ) , M. Hýbl [-] (66. M. Benák [-] ) , P. Lacina [-] , M. Houdek [-] , L. Málek [-] , R. Sadílek [-] , B. Psota [-] , O. Fikar [-] (9. R. Grund [-] ) , J. Krupička [-]

TJ Dlouhá Ves
M. Lukačina [-] - M. Kunášek [-] , J. Žeguc [-] , V. Cibulka [-] , P. Pospíchal [-] , O. Svoboda [-] (46. M. Höfer [-] ) , T. Němec [-] (84. F. Kotouč [-] ) , J. Lukačina [-] , N. Vojta [-] , V. Krečman [-] , J. Eis [-]

ŽK: 1. R. Grund , 1. L. Málek . ČK: 38. J. Eis .
Hráči zápasu: M. Houdek - J. Lukačina .
Místo: Víska. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Beránek Jiří - KUTIL Petr, KISS Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Lukáš Doležal
Tip experta: remíza

Viska a Dlouhá Ves mají podobny styl hry a proto bych tipoval remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích