1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra Ledče nad Okhrouhlicí


Branky


13

Ačkoliv se Okrouhlice prezentovala v Ledči dobrým výkonem, odjela zklamaná a bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepší, avšak inkasovali

V prvním poločase byl lepší hostující tým. Okhrouhlice hrála dobře na balonu, domácím ho nechtěla příliš půjčovat a vytvářela jim problémy. Nicméně vloženky jejich snaha nevyplodila a tak se ke slovu dostali domácí. Ke konci poločasu začali stupňovat svoji aktivitu a jejich nátlak přinesl ovoce ve 41. minutě, kdy se prosadil Vodička. Do konce poločasu již branka nepadla a domácí si tak do kabin odnášeli těsné vedení.

Domácí přebrali otěže zápasu do svých rukou

Ve druhém poločase se taktovka hry nejdříve kolébala mezi oběma celky, aby ji záhy převzali domácí. S těsným vedením v zádech získali jistotu na míči a zápas dovedli ke zdárnému konci. Ledeč tak Okhrouhlici porazila v tomto bojovném utkání nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Nováček si tak připsal již druhou výhru, zatímco Okhrouhlice zůstává bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Martin Pajer, záložník: V prvním poločase bych řekl, že měl více ze hry tým z Okrouhlice, rychle rozehrávali a dlouhými nákopy na útočníky nám dělali problémy. Naštěstí po několika akcích jsme dokázali dát gól a to do kabin před poločasem. V druhém poločase byla lepší Ledeč, nedala pár vyložených šancí, ale výsledek si dokázala pohlídat.

TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek, záložník: Upřímně si myslím, ze remíza by byla pro obě mužstva spravedlivější. Nám chybělo vice štěstí a klidu při zakončení. V Ledči to na body v sobotu bylo. Pro nás je hlavní, že jsme se herně od minulého debaklu s Ranskem zvedli a hráli ze zabezpečené obrany.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
R. Veleta [-] - O. Martinek [-] , I. Rudenco [-] (60. J. Novotný [-] ) , J. Urban [-] , D. Popek [-] , L. Holeta [-] , M. Pajer [-] , V. Šenk [-] (78. J. Novotný [-] ) , J. Vladyka [-] , L. Vodička [-] (46. D. Prchal [-] ) , R. Kuja [-]

TJ Sokol Okrouhlice
J. Neuvirth [-] - M. Beránek [-] , M. Strašil [-] (83. J. Zadina [-] ) , P. Beránek [-] , M. Vydrář [-] - V. Strašil [-] , M. Janda [-] , J. Beránek [-] , P. Čejka [-] - D. Prášek [-] , J. Matějka [-] (78. M. Med [-] )

ŽK: 20. V. Šenk , 60. O. Martinek , 89. L. Holeta - 60. P. Beránek , 89. V. Strašil .
Hráči zápasu: R. Veleta - M. Janda .
Místo: Ledeč nad Sázavou. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Vojtíšek Radek - DOČKAL Lukáš, SYNECKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Lukáš Doležal
Tip experta: výhra domácích

Ledeč má dobré mužstvo a bez problémů si z Okrouhlucí poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích