Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krutá porážka Dolního Města v Ransku


13

Staré Ransko bylo před zápasem mírným favoritem, zkušenosti z vyšší soutěže se jistě počítají. Že dá Dolnímu Městu bůra se však možná úplně nečekalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly po půlhodině hry

Zápas na hrbolatém terénu začali aktivněji hosté, kteří drželi balon a okupovali polovinu domácích. Ti si s míčem příliš nevěděli rady a pouze ho odkopávali. Převaha hostů vyústila v několik šancí. Nejdříve selhal Zikmunda, poté nastřelil Krupička břevno a Doležal se netrefil hlavou. A tak růžky vystrčili domácí. Nejdříve se po půlhodině hry prosadil Losenický, aby ho o čtyři minuty později následoval F. Dymáček. Opaření hosté tak do kabin odešli s dvoubrankovou ztrátou.

Další tři branky v hostující síti

Ve druhém poločae se Dolní Město stylem hry přizpůsobilo jednoduše hrajícím domácím a jeho herní převaha byla ta tam. Naopak věci se začaly dít před jejich brankou. Zápas byl rozhodnut dvěma brankami Mrštíka z 66. a 72. minuty. Kosmetickou úpravu skóre pak zařídit v 82. minutě Zvolánek. Staré Ransko tak po druhém kole okupuje první příčku mířící k návratu do vyšší soutěže, Dolní Město je zatím bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Staré Ransko
připravujeme...:

TJ Rebel Dolní Město
Lukáš Doležal, záložník: Výsledek opravdu neodpovídá průběhu hry. Místo fotbalu jsem si ve středu připadal jak na tenise. Od soupeře jsem od nich lepší fotbal. To co hráli první půli bylo tak do čtyřky.



Sestavy


TJ Spartak Staré Ransko
J. Žák [-] - P. Novosad [-] (78. R. Kafka [-] ) , T. Hocke [-] , M. Říha [-] - F. Nepovím [-] , F. Holcman [-] (46. M. Vavroušek [-] ) , M. Losenický [-] , L. Mrštík [-] - F. Dymáček [-] (68. Z. Zvolánek [-] ) - P. Jaroš [-] (63. O. Mišinger [-] ) , J. Dymáček [-]

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - T. Zikmunda [-] (46. D. Štěpánek [-] ) , O. Pojezdný [-] (78. M. Venc [-] ) , M. Mišta [-] , V. Boleš [-] , L. Zápotočný [-] , J. Krupička [-] , J. Sklenář [-] , A. Vápeník [-] , L. Doležal [-] , A. Janák [-]

Místo: Staré Ransko. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Ondráček Milan - PEŘINA Ladislav, BOHUNĚK Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Lukáš Doležal
Tip experta: výhra domácích

Hráči Ranska si budou chtít po sestupu spravit chuť.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích