Luka rozstřílela Počítky


Branky


27

Počítky hrály hodinu hry v deseti a domácím nestačily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Začátek utkání zvládli lepé hosté. Prvních patnáct minut byli lepší na míči. Odměnou jim byla penalta, kterou zcela správně nařídil sudí Bula. Hostující hráč však nevyužil této příležitosti a pokutový kop zahrál nad břevno. Od 15. minuty se domácí zvedli. Ve 27. minutě se ujal míče Filip Toman a z vápna trefil přesně k tyči – 1:0. Klíčový okamžik přišel ve 28. minutě, kdy po druhé žluté kartě na domácího Kucarova inkasoval hostující Řeháček červenou kartu a musel tak předčasně pod sprchy. O pět minut později využil Dominik Stejskal chybu v obraně a pohotovou střelou prostřelil Šobeje – 2:0. V 39. minutě se dostal do samostatného úniku Filip Vomela, kterého vyslal vynikající přihrávkou Petr Číhal a Vomela se nemýlil. Zakončil šajtlí do protipohybu bezmocného Šobeje – 3:0. Před hvizdem do kabin přidal další hřebíček do rakve opět Filip Toman, který po své individuální akci nádherně prostřelil hostujícího gólmana – 4:0.

Domácí si vedení pohlídali

Zápas byl takřka rozhodnutý. Hosté v deseti, na světelné tabuli svítilo skóre 4:0. Hosté, ale také měli svoje šance, ale mnoho jich nebylo. Naopak na druhé straně se do šance dostal Filip Toman, který z hranice vápna nádhernou střelou do šibenice upravil na 5:0 a dokonal tak hattrick. V samém závěru se díky Jurnečkovi radovali z čestného úspěchu hosté - 5:1.

 

Luka hrají v dalším kole na půdě Bohdalova. Do Počítek přijede Štěpánov.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Klimeš (trenér): Jsme opravdu jak Robin Hood, kdy chudým dáváme a bohatým bereme. Ale i v nedělním zápase to s námi nevypadalo v prvních 15-20 minutách dobře. Hosté měli tři šance včetně penalty, které jsme se štěstím přečkali. Zápas se zlomil okolo 30. minuty, kdy nás nejprve Toman poslal do vedení a za chvilku byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující hráč. Od té doby jsme měli zápas plně pod kontrolou a pohlídali jsme si to.

SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Prvních dvacet minut patřilo našemu týmu. Bohužel jsme se dostali do oslabení od 28. minuty a po přeházení sestavy jsme udělali hodně hrubé individuální chyby, které domácí tým potrestal a rozhodl utkání během první půle. Druhá půle byla vyrovnaná, ale žádné velké šance jsme si nevytvořili, proto v druhé půli padla pouze jedna branka na obou stranách. Tentokrát náš tým vyloženě daroval tři body domácímu mužstvu. Musíme se rychle otřepat z toho velmi nepovedeného zápasu a věnovat se dalším, které nás ještě čekají.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
R. Toman [-] (83. O. Petr [-] ) - F. Toman [-] (78. L. Tuma [-] ) , F. Vomela [-] , D. Stejskal [-] (74. T. Kašík [-] ) , P. Číhal [-] , I. Kucarov [-] , Š. Číhal [-] , Z. Hlávka [-] , M. Bratršovský [-] , M. Kubeš [-] , J. Šimek [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - L. Sláma [-] , D. Odehnal [-] , M. Řeháček [-] - M. Landsman [-] (46. O. Toman [-] ) , O. Zajíček [-] (81. L. Kachlík [-] ) , F. Toman [-] , P. Ločárek [-] , T. Ločárek [-] - L. Jurnečka [-] , M. Filippi [-] (74. R. Halámka [-] )

ŽK: 40. P. Číhal , 88. Š. Číhal - 24. M. Řeháček , 40. P. Ločárek , 65. M. Filippi . ČK: 28. M. Řeháček .
Hráči zápasu: F. Toman , I. Kucarov , P. Číhal - T. Ločárek .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: BULA Nikola - MACH ING. Josef, ŠÍMA Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2018 19:41
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Alois Matějíček
Tip experta: výhra hostů

Zde vidím jednoznačné vítězství Počítek. Jiný výsledek by byl velkým překvapením.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů