0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín poprvé prohrál


Branky


25

Rezerva Velké Bíteše překvapila na hřišti Měřína a díky výkonu brankáře Matiáška bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V 6. minutě David Jonáš ostrým centrem do pokutového území Bíteše našel zcela volného Koženého, který v ideální pozici nedokázal překonat hostujícího gólmana. Ani hosté nezůstávali pozadu. V 17. minutě zahrávali rohový kop a hostující obránce jen těsně minul branku. Hned o minutu později ukázali hosté z Bíteše, co je jejich nejsilnější zbraní. Rychlé kontry…to je přesně to, čím se do Měřína přijeli prezentovat. Ten z 18. minuty skončil nepřesným zakončením. V dalších minutách diktovali tempo hry domácí fotbalisté. Ve 41.minutě zahrávali hráči Jiskry rohový kop, na který si nejlépe naběhnul Polák. Jeho hlavičku bravurně vytáhnul Matiášek. 

Hosté v závěru rozhodli

Druhý poločas hned od začátku nabídl přehlídku ofenzivních akcí na obou stranách. Nejprve v 55.minutě Beran sklepl balon ve vápně Jonášovi. O pár desítek vteřin opět Beran našel na hranici šestnáctky Hladíka. V 59. minutě vrátil Kožený přetažený centr zpátky na malé vápno na opět na kopačky Hladíka. Všechny tyto šance měly stejného jmenovatele – všechny skončily v rukavicích hostujícího brankáře. Mezitím o sobě dali vědět i hosté. V rozmezí jedné minuty zahrozili dvěma rychlými protiútoky, které oba zneškodnil domácí brankář Hladík. Poté co v minutě 81. vybídl opět Kožený Vlastu Berana ke skórování, ovšem bezvýsledně, přišel zákonitý trest. Jak jinak než z rychlého protiútoku, zakončil s velkým přehledem Matěj Těšík a určil tím stav 0:1. Domácí vrhli všechny síly do útoku. V 87. minutě se k zakončení dostal David Polák. Jeho střela mířila ke smůle domácích těsně vedle hostující branky. V posledních minutách už to ze strany Měřína byla spíše křeč, a tak domácí poprvé na podzim okusili hořkost porážky, když si tři body odvezli hosté z Velké Bíteše.

 

Měřín jede v dalším kole do Přibyslavic. Velká Bíteš hostí tým ze Starče.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Co na to říct? Jednou to muselo přijít. Ale bohužel to přišlo v zápase, kde jsme byli asi lepším týmem a vytvořili jsme si spousty gólových příležitostí. Ale dnes nám zřejmě nebylo přáno a pravděpodobně bychom neskórovali, ani kdyby se hrály ještě tři poločasy. Nicméně i tak musím kluky pochválit. Dokázali jsme celou dobu hrát velice trpělivě, nezmatkovali jsme ani za nepříznivého stavu a snažili jsme se pořád kombinovat. Bohužel nám to tam nepadlo a hosté skvěle využili svoji šanci. Proto si odváží tři body.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Jonáš [-] , M. Hladík [-] (78. J. Marek [-] ) , L. Doležal [-] (75. L. Pololáník [-] ) , K. Kružík [-] , V. Beran [-] , M. Kožený [-] , T. Láznička [-] , D. Polák [-] , J. Netolický [-] , M. Matoušek [-]

FC PBS Velká Bíteš B
M. Matiášek [-] - D. Hibš [-] , M. Paprskář [-] , M. Švanda [-] , O. Švanda [-] - T. Nekuda [-] , O. Mucha [-] , D. Rozum [-] (66. L. Pelikán [-] ) - M. Těšík [-] , T. Loup [-] , L. Burian [-] (85. F. Svoboda [-] ) -

ŽK: 24. D. Polák - 30. O. Švanda , 44. L. Burian .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - KUBEŠ Petr, SLIŽ Emil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Alois Matějíček
Tip experta: výhra domácích

Velké derby, ale Velká Bíteš je silná jenom doma. Domácí vyhrají.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích