0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velkém Beranově branka nepadla


Branky


25

Velký Beranov se po slibném rozjezdu trápí a nevyhrál pět utkání v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Do zápasu lépe vstoupili domácí, měli lepší pohyb a míč na kopačkách, ž čehož se urodila první šance, která skončila na břevně. Po patnácti minutách se hra vyrovnala a hosté se častěji dostávali k balónům, avšak i jejich snaha o nějaký překvapivý pas selhávala. Dění na hřišti se z velké části odehrávalo mezi oběma šestnáctkami a šancí bylo jako šafránu. Domácí nedokázali ze svých brejků něco vytěžit vinou svých nepřesností či včasnými zásahy obrany, ale totéž platilo i na druhé straně. První půle toho co do atraktivity moc nenabídla, a tak se čekalo, co nabídne poločas druhý.

Ani po přestávce branka nepadla

Druhá půle začala znovu v režii domácích, jenže jejich snažení končilo před šestnáctkou soupeře, který se v obranné fázi nijak nerozpakoval a dlouhými odkopy vyzíval své hráče v předních řadách, aby se pokusili překonat obranu domácích. Zhruba v 60. minutě se ke střele z dálky odhodlal Rostislav Kittler a jeho prudká střela o kousíček minula branku. Dobrý pas za obranu nedokázal dobře převzít Ganzwohl a zakončení Jonáše v dobrém náběhu postrádalo přesnost. Branka mohla padnout i na druhé straně, ale závar v malém vápně vyzněl lépe pro domácí, z čehož se náhle urodil brejk vedený Eliášem, ale jeho střílená přihrávka nenašla žádného spoluhráče. V 85. minutě si na Pokorného centr naskočil Ganzwohl, aby svou hlavou orazítkoval horní tyč dnes již podruhé. Poslední slovo v zápase měli hosté, ale ani jejich akce se díky dobré obraně domácích neujala, a tak se v nedělním odpoledni na beranovském hřišti body dělily.

 

Velký Beranov v příštím kole jede do Stonařova. Bohdalov čeká domácí duel s Lukami.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): První půle toho moc nenabídla a možností bylo jako šafránu. Ve druhém poločase jsme měli více šancí, ale gól jsme nedali, a tak se body dělily.

Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: V okleštěné sestavě si trenér Machatka musel půjčit z béčka Jirku Wasserbaera s Vytlačilema pendlery Víťu Pokorného s Pavlem Fabíkem, kteří měli v nohách sobotní utkání B týmu. Z tohoto pohledu je bod z Velkého Beranova cenný a obětavě vybojovaný, za což je třeba všem hostujícím aktérům poděkovat.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - J. Štumar [-] (46. R. Jonáš [-] ) , K. Pejřimovský [-] , M. Křenek [-] , P. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Kovařík [-] , R. Kittler [-]

Sokol Bohdalov
J. Chalupa [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Neuman [-] , A. Fabík [-] - A. Neuman [-] , J. Šimek [-] , V. Pokorný [-] (84. P. Fabík [-] ) , L. Krčál [-] - J. Wasserbauer [-] (61. J. Vytlačil [-] ) , V. Koukal [-] -

ŽK: 84. V. Koukal .
Hráči zápasu: P. Kittler - P. Neuman .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - ŽALOUDEK Marek, JANKOVÁ Karina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Alois Matějíček
Tip experta: výhra hostů

Pokud naši hoši zopakují výkon z Počítek a uhlídají Ganzwohla, tak přivezou všechny body.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích