Počítky zvládly derby s Bohdalovem


Branky


25

Počítky porazily Bohdalov díky Maškově brance v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Počítky doma přivítaly mužstvo z Bohdalova. Jelikož se jednalo o derby, tak vůbec nic neznamenalo to, že Počítky jsou v popředí tabulky a Bohdalov naopak na konci. 

 

Hned od úvodního hvizdu rozhodčího Masopusta bylo vidět, že to bude velký boj. Domácí celek se snažil kombinovat, ale mužstvo z Bohdalova bylo těžkým soupeřem. Vyložených šancí bylo velice málo. V první se objevil hostující Chalupa, ale míč se mu v dobré pozici nepodařilo zkrotit. Domácí celek hrozil ze standartních situací, ale bez gólového efektu. Do kabin se odcházelo za stavu 0:0.

Domácí v závěru rozhodli

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. První branky se 250 diváků dočkalo ve 49. minutě. To po bratrské spolupráci Ločárků se prosadil ten mladší, Patrik, a poslal Počítky do vedení – 1:0. Vyrovnání přišlo v 61. minutě. Bohdalov zahrával standardní situaci od autové čáry. Dlouhý centr propadl až k Chalupovi a ten překonal brankáře Šobeje – 1:1. Počítky vrhly všechny síly do útoku a chtěly zápas strhnout na svoji stranu. Perfektní střelu vyslal Jurnečka, ale jeho bomba skončila pouze na tyči hostující svatyně. Rozhodnutí přišlo v 81. minutě, kdy Lukáš Jurnečka zahrával přímý kop a perfektním centrem našel hlavu Jana Maška, který parádní hlavičkou poslal Počítky do vedení – 2:1. Byl to pěkný fotbalový moment. Po zbytek utkání si Počítky výhru pohlídaly a připsaly si velice důležité tři body.

 

Počítky hrají v dalším kole v Lukách. Bohdalov se představí ve Velkém Beranově.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): První poločas se nám vůbec nepovedl, nevedla se nám přihrávka a neudrželi jsme míč. Bohdalov měl více ze hry, ale naštěstí si nevytvořil žádnou gólovou příležitost. Druhý poločas byl naprosto otočený. Hned od první minuty druhého poločasu jsme si začali vytvářet jednu gólovou šanci za druhou. Podařilo se nám dvě gólové šance proměnit a tím si zajistit další tři body v náš prospěch. Klukům musím poděkovat za bojovný přístup.

Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Hosté odjeli bez svého lídra a kapitána Tomáše Doležala. Přesto podali v Počítkách na jejich minihřišti výborný výkon a byli domácím, nabitými a motivovanými osmi bývalými žďárskými hráči, rovnocenným soupeřem. Dlouho to vypadalo, že by si hosté mohli odvést bod. Proti byl však nedávno žďárský divizní hráč Mašek. Škoda, ale bohdalovští i bez Doležala zanechali v Počítkách před rekordní návštěvou 250 diváků, dobrý dojem.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - L. Sláma [-] , D. Odehnal [-] , M. Řeháček [-] - M. Landsman [-] (88. O. Zajíček [-] ) , J. Mašek [-] , F. Toman [-] , P. Ločárek [-] (80. O. Toman [-] ) , T. Ločárek [-] - L. Jurnečka [-] , R. Halámka [-] (65. M. Filippi [-] )

Sokol Bohdalov
J. Chalupa [-] - O. Chalupa [-] , A. Fabík [-] , P. Neuman [-] , Z. Novotný [-] - J. Šimek [-] , A. Neuman [-] , L. Krčál [-] (84. V. Pokorný [-] ) - V. Koukal [-] , R. Henzl [-] - D. Křesťan [-]

ŽK: 70. M. Landsman - 70. V. Koukal .
Hráči zápasu: D. Odehnal , M. Řeháček , J. Mašek - O. Chalupa .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: MASOPUST Václav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Zejda
Tip experta: výhra domácích

3:0 - Počitky doma zápas nepustí a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích