M. Kubelka 39.
P. Kubík 56. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín veze ze Stonařova bod


Branky


39. M. Kubelka , 56. P. Kubík (p.) - 15. M. Kožený , 63. D. Polák
25

Ve vypjatém duelu se body dělily. Oba týmy obdržely po jedné červené kartě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí nastoupili bez respektu a v úvodních minutách diktovali tempo hry. První se do šance tlacil Kozojed, Šánovu přihrávku však z metru uklidit nedokázal. Pak se iniciativy ujali hosté a z první vážnější situace, kdy Beran šikovně prostrčili balon do vápna a Kožený zavěsil s přehledem pod břevno - 0:1. To se psala 15. minuta. Zápas měl náboj. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat a po zásluze před přestávkou srovnali, když Šánův centr uklidil do sítě Kubelka. Po této situaci se strhla šarvátka mezi několika hráči. Hlavní sudí ukázal červenou domácímu Škrdlovu a na radu asistenta stejnou barvu karty viděl i Tomáš Kuřátko.

Oba týmy přidaly po brance

Ihned po poločase hosté překvapili domácí obranu a Špaček zastavil Součka pouze za cenu pokutového kopu. Ten Polák neproměnil. Na druhe straně sudí odpískal penaltu pro domácí, kterou v 56. minutě Kubík s přehledem proměnil - 2:1. Hosté se zvedli, drželi balón na svých kopačkách a zatlačili domácí až před svou vlastní šestnáctku. Ti se v této fázi zápasu zmohli pouze na odkopy do zámezí. Po jednom takovém odkopu, v minutě 63. minutě, hodil Matoušek svůj typický dlouhý aut až na malé vápno, kde ho Marcel Kožený lehce prodloužil až na zadní tyč, kde pohodlně zakončil David Polák - 2:2. Poté při jedné ze standardních situací ve vzdušném souboji udeřil domácí Bláha měřínského Poláka do obličeje a způsobil mu ošklivé krvavé zranění. Ten musel ze zápasu odstoupit. Pak domácí ještě mohli rozhodnout, ale Příhoda ani Kozojed nemířili přesně.

 

Stonařov v příštím kole hraje ve Starči. Měřín hostí Velkou Bíteš.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér): Dá se říct, že jsme se shodli, že nejslabším clankem utkání byl rozhodčí, který udělal oboustranně několik nepřesností. Zápas měl vše, co se na pouť očekává - góly, šance, napětí, karty. Hosté přistoupili k utkání až za zdravou hranicí agresivity a rozhodčí jim to, jak už to tak v zápase s prvním bývá, toleroval. K dění u branky hostí před přestávkou se nedá nic říct, takové věci na fotbal nepatří. Se situací jsme se srovnali a dle mého jsme byli lídrovi tabulky víc než rovnocenným soupeřem. V poslední pětiminutovce jsme mohli strhnout vedení na naší stranu. Mrzí mě, že jsme neuhráli tři body a nechali jsme hosty, aby si ze Stonařova odvezli bod.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Popravdě řečeno jsem čekal, že soupeř předvede větší kvalitu. Jejich hra byl pro mne zklamáním. Nicméně já musím opět pochválit naše kluky, hlavně obrana byla opět skvělá. Musím pochválit i střídající hráče. Určitě to není jednoduchý naskočit do takového zápasu, ale všichni to odmakali. Teď musíme spočítat ztráty a připravit se na derby s Bíteší.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Špaček [-] - P. Kozojed [-] , M. Příhoda [-] , P. Kubík [-] , M. Škrdla [-] , R. Šána [-] , J. Kalenda [-] (85. P. Plavec [-] ) , Z. Bláha [-] , J. Šmarda [-] , M. Kubelka [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - J. Netolický [-] , M. Souček [-] , L. Doležal [-] (75. M. Hladík [-] ) , M. Matoušek [-] , V. Beran [-] , M. Kožený [-] , T. Kuřátko [-] , T. Láznička [-] , D. Polák [-] (78. J. Marek [-] ) , K. Kružík [-]

ŽK: 12. P. Kubík , 32. M. Špaček , 85. M. Kubelka - 43. M. Souček , 57. M. Kožený , 65. V. Beran , 73. L. Doležal . ČK: 40. M. Škrdla - 40. T. Kuřátko .
Hráči zápasu: M. Kubelka - T. Láznička , K. Kružík , V. Beran .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JIRSA Miloš - ONDRÁČEK Milan, STANĚK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 10. 2018 22:25
Přijel jsem jako lídr soutěže a čekal jsem, že nás domácí přejedou? Že něco předvedou? Neměl bych něco předvést já? Když chci postoupit. Už kvůli tomu protestu bych byl rád, kdyby ten záznam byl opravdu k dispozici. Vzal bych si sluchátka, abych neslyšel výlevy domácích fanoušků a kynedryl, aby se mi nechtělo zvracet ze hry hostů. Tečka.
Martin Mužátko

Expert: Jakub Zejda
Tip experta: výhra domácích

2:1 – Tady věřím více Stonařovu. Uvidíme, jestli se Měřín oklepe z minulého slabšího zápasu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích