2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč doma remizovala


Branky


24

Vellký Beranov potřeboval po dvou ztrátách bodovat. To se mu povedlo, ale na půdě Starče získal jen bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Utkání domácí začali aktivně a vynutili si převahu. V desáté minutě však hosté využili obrovskou chybu Starče v rozehrávce před vlastním pokutovým územím ke vstřelení vedoucí branky, kterou vstřelil kanonýr Richard Ganzwohl - 0:1. I po brance si domácí udržovali převahu. V 18. minutě otřel Jakub Zejda tvrdou střelu o tělo soupeře a brankář nestačil na změnu směru reagovat - 1:1. Hra se postupně vyrovnávala, velkou šanci Michal Vodička neproměnil a přišel trest. Po sérii standardních situací Starče došlo ke ztrátě míče a hostí do nezformované obrany díky rychlonohému Eliášovi udeřili podruhé - 1:2.

Domácí dokázali srovnat

Druhý poločas domácí začali snahou o vyrovnání, což se také brzo povedlo, když Zejda ve vápně zpracoval míč a nezadržitelně skóroval - 2:2. Pak se začali hromadit fauly a zápas byl neustále přerušován. Po oplácení byl v 62. minutě vyloučen hostující Novák a hra se ještě více rozkouskovala. Domácí šli dvakrát sami na brankáře, toho však nepřekonali. I hosté mohli skórovat, ale naštěstí pro domácí Obůrka výborně zasáhnul. Zápas tak skončil dělbou bodů.

 

Stařeč v dalším kole hostí Stonařov. Velký Beranov hraje doma s Bohdalovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Herně jsme nenavázali na výkon v Měříně, přesto jsme tento zápas měli vyhrát. Finální fáze našich akcí jsme však řešili velmi špatně a nepřesně, navíc soupeř dokázal dvakrát potrestat tři naše velké chyby, a tak je remíza logickým vyústěním zápasu. Pochvalu za dvě branky určitě zaslouží Zejda, i když jeho výkon nebyl úplně optimální. Spolehlivě hrála stoperská dvojice bratří Vodičků, mimo šancí po fatálních chybách spoluhráčů soupeři moc nedovolili. Celý zápas dobře bojoval i Tomek. Neúčast tří našich zkušených záložníků byla přece jen znát.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Domácí tvořili své akce od zadní řad a náš presink nám přinesl první branku, pod tlakem byli zranitelní. V první půli toho domácí moc neměli, přesto vstřelili šťastnou branku. Nám se vydařil brejk a vedli jsme. Bohužel jen chvíli, po změně stran už byli domácí opticky lepší a po naší nedůslednosti srovnali. Zápas ovlivnila červená karta, leč oprávněná. Pak už jsme víceméně bránili. Gólman nás několikrát podržel.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - J. Zejda [-] , M. Bříza [-] , M. Linhart [-] (46. O. Dvořák [-] ) , F. Strouha [-] , L. Lauš [-] , D. Tomek [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-] (77. M. Petráněk [-] )

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - J. Hladílek [-] , P. Novák [-] , K. Pejřimovský [-] (69. R. Jonáš [-] ) , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , J. Štumar [-] (74. M. Neshyba [-] ) , P. Kittler [-]

ŽK: 50. M. Pysk , 67. M. Bříza - 67. J. Štumar . ČK: 62. P. Novák .
Hráči zápasu: J. Zejda , M. Vodička , D. Tomek - R. Markovič .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: LANDSMAN David - NOVOTNÝ František, ČEJKA Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Zejda
Tip experta: výhra domácích

3:1 – V následujícím zápase nám po utkání v Měříně věřím, navíc se nám vrací kluci z marodky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů