3:1
(1:0)
72. J. Zejda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín si poradil se Starčí


Branky


24

Měřínští pokračují ve své podzimní krasojízdě. Tentokrát si pohráli se Starčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Měřín začal zápas ve svižném tempu a zatlačil soupeře. V 8. minutě předvedli ukázkovou souhru Kružík se Součkem a druhý jmenovaný uklidil balón přízemní technickou střelou přesně k tyči branky Starče - 1:0. Hosté se po inkasované brance zvedli. Začali napadat měřínskou rozehrávku a jejich útoky byly čím dál nebezpečnější. V 15. minutě se představili hostující útočníci brankáři Hladíkovi zakončením hlavou, která naštěstí zamířila mimo. Ve 37. minutě to byli opět hráči Starče, kteří chtěli změnit skóre. Zakončení opět hlavou už musel řešit Hladík skvělým zákrokem. Domácí byli stále pod tlakem s očekávali povel sudího k odchodu do kabin na poločasovou přestávku.

Domácí navyšovali vedení

Do druhé půle nastoupili přece jen domácí aktivněji. Paradoxně to byli ale hosté, kteří v úniku po pravé straně zahrozili. V probíhající 52. minutě měřínský brankář Hladík zlikvidoval nebezpečné zakončení soupeře a bravurním zákrokem i následnou dorážku. Tato neproměněná šance hosty malinko srazila do kolen. Navíc když o dvě minuty později zahrával Karel Kružík volný přímý kop z levé strany nedaleko pokutového území. Oproti očekávanému centru přišla přímá střela na přední tyč, čímž překvapil nejen obranu Starče, ale i samotného brankáře. Tímto lišáckým zakončením poslal hrající trenér domácí do vedení 2:0. Měřínští od té chvíle převzali taktovku zápasu a konečně začali bavit fotbalem i promrzlé zaplněné tribuny. U další akce v minutě 62. byl opět Kružík, který šikovně prostrčil na levou stranu šestnáctky na nabíhajícího Koženého, který místo zakončení zvolil přihrávku, kterou pohodlně proměnil nabíhající Vlasta Beran do prázdné branky - 3:0 Jiskra dál pokračovala v ofenzivním snažení, ale o slovo se přihlásili opět hosté. Jak jinak než rychlým protiútokem po pravé straně. Tentokrát již hostující Zejda zvolil přesnější zakončení na zadní tyč - 3:1. Ve zbývající části zápasu se Jiskra snažila dostat zápas pod kontrolu a dohrát zápas v klidu. To se jim ale stále snažili hosté znepříjemnit. Ač jim docházely síly, dokázali ještě v 81. minutě ohrozit branku domácích. Do třetice opět hlavičkou, který sice měla gólové parametry, ale rezolutně s tím nesouhlasil brankář Hladík, který se pověsil do vzduchu a vytáhl další ze skvělých zákroků, čímž uklidnil své spoluhráče. Zbývající minuty již proběhly podle scénáře, který vyhovoval spíše domácím. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Dnes jsme si snad ani nezasloužili vyhrát. Soupeř nás v některých fázích zápasu přehrával a nepustil nás vůbec do hry. Jediný rozdíl byl, že my jsme své šance využili a oni ne. Samozřejmě dík našemu brankáři, který nás v důležitých momentech podržel a jen díky jemu jsme brali tři body.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Za předvedenou hru a množství šancí bychom si určitě minimálně bod zasloužili. Rozhodla však větší produktivita domácích. Po vyrovnané první desetiminutovce, kdy jsme dostali nešťastný gól poté, co zaúřadoval drn před brankářem, jsme převzali aktivitu. Prakticky po celý zápas jsme domácí herně přehrávali a vypracovali si řadu šancí. Výborného domácího brankáře však překonal pouze Zejda, ale to už bylo na zvrat utkání příliš pozdě. Naopak domácí hráli hlavně na nebezpečné brejky a víceméně všechny šance dokázali proměnit. Herně to bylo na podzim asi naše nejlepší utkání a celý tým dostal velkou pochvalu.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - J. Netolický [-] , M. Souček [-] , L. Doležal [-] (57. M. Hladík [-] ) , M. Matoušek [-] , V. Beran [-] , M. Kožený [-] , T. Kuřátko [-] (70. D. Jonáš [-] ) , T. Láznička [-] , D. Polák [-] (75. J. Marek [-] ) , K. Kružík [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - J. Zejda [-] , M. Bříza [-] , F. Strouha [-] , M. Kaňka [-] (76. R. Ježek [-] ) , L. Lauš [-] , D. Tomek [-] (85. M. Petráněk [-] ) , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-] , O. Dvořák [-] (72. M. Vodička [-] )

ŽK: 30. K. Kružík , 60. V. Beran , 65. M. Souček - 38. O. Dvořák , 54. M. Pysk .
Hráči zápasu: J. Hladík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZADINA Petr - KŘÍŽ Jan, ING. PETRÍKOVIČ Ján.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Antonín Krupica
Tip experta: remíza

Remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích