Počítky vyhrály ve Velkém Beranově


25

Počítky po Polné vyhrály i ve Velkém Beranově a drží se mezi nejlepšími týmy soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Ve Velkém Beranově ke šlágru kola přijely Počítky. S oběma týmy se počítá v bojích na čele tabulky, a tak se v nedělním odpoledni čekal pohledný ofenzivní fotbal, a to se do puntíku vyplnilo.

 

Hosté začali opatrně a snažili se domácí tým držet dál od své branky. Domácí však soupeře zatlačili svoji kombinační hrou. To také vedlo k první brance, když ve 14. minutě otevřel skóre Kryštof Pejřimovský - 1:0. Poté se hra vyrovnala a přelévala se ze strany na stranu. Po několika šancích na obou stranách se s brankami v závěru prvního poločasu roztrhl pytel. Nejprve v 35. minutě srovnal František Toman, který prostřelil Dvorského - 1:1. O dvě minuty později domácí znovu strhli vedení na svoji stranu, když hostující síť rozvlnil Pokorný - 2:1. Do kabin se však šlo za vyrovnaného stavu, o čemž rozhodla branka Patrika Ločárka ze 42. minuty - 2:2.

Hosté po pauze rozhodli

I druhá polovina nabídla vyrovnaný souboj plný pohledných akcí a šancí. Branka však padla jediná. V 79. minutě se po dobře zahraném rohovém kopu trefil střídající matador Roman Halámka - 2:3. Počítky mohl uklidnit Jurnečka, ale pokutový kop neproměnil. Hosté přežili závěrečný tlak domácího celku a mohli se tak radovat z cenného skalpu.

 

Velký Beranov jede v dalším kole do Starče. Počítky čeká třaskavé derby s Bohdalovem.



Ohlasy k zápasu



SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Do Velkého Beranova jsme jeli překvapit a nic nepodcenit, jelikož jsme věděli, že jde o jedno z nejlepších mužstev soutěže. Prvních deset minut jsme hráli opatrně a nechtěli udělat žádnou chybu hned na začátku zápasu. Domácí začali nátlakem a kombinační hrou, která se po deseti minutách vyrovnala a celou první půli byl vidět krásný kombinační fotbal a mnoho šancí na obou stranách. Do druhé půle jsme šli více namotivováni s přesvědčením, že tento zápas můžeme vyhrát naší důslednou hrou. Přesto, že i druhá půle byla vyrovnaná, měli jsme více šancí, které se nám nepodařilo proměnit, což se změnilo v 79. minutě po rohovém kopu, kdy se prosadil Roman Halamka a zajistil výhru 2:3 v náš prospěch. Přibližně pět minut před koncem jsme měli velkou možnost potvrdit výsledek po odpískání pokutového kopu, ale tuto možnost jsme zahodili a pokutový kop neproměnil jinak dobře hrající Lukáš Jurnečka. Jelikož domácí žádnou z jejich šancí během druhé půli neproměnili, výhra zůstala na naší straně. Klukům děkuji za velmi výborný výkon při takto těžkém a vyrovnaném utkání.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
M. Dvorský [-] - P. Novák [-] (67. J. Pýcha [-] ) , K. Pejřimovský [-] , M. Křenek [-] (62. T. Matějíček [-] ) , D. Miška [-] (60. J. Hladílek [-] ) , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] , R. Ganzwohl [-] , J. Štumar [-] , P. Kittler [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - L. Sláma [-] , D. Odehnal [-] , M. Řeháček [-] , P. Beneš [-] - T. Ločárek [-] (85. O. Toman [-] ) , J. Mašek [-] , F. Toman [-] , P. Ločárek [-] (75. A. Svoboda [-] ) - L. Jurnečka [-] (87. M. Landsman [-] ) , M. Filippi [-] (56. R. Halámka [-] )

ŽK: 79. P. Kittler , 79. J. Štumar - 39. L. Jurnečka , 65. M. Řeháček , 84. L. Sláma , 89. O. Toman .
Hráči zápasu: F. Toman , L. Sláma .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - SVOBODA Patrik, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Antonín Krupica
Tip experta: výhra domácích

Hosté bodují hlavně doma a z Beranova pojedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích