Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka ve Štěpánově vítěze nenašla


Branky


28

Ve Štěpánově se skóre překlápělo ze strany na stranu, ale zápas nakonec skončil dělbou bodů. Z domácích se stává remízový král soutěže, když nerozhodným výsledkem skončily čtyři z pěti zápasů Železářů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Štěpánov sice sbírá body, ale už také potřeboval konečně vyhrát. Stonařovu se vstup do soutěže povedl a poprvé prohrál až v minulém kole s Lukami.

 

 Úvod zápasu vyšel mnohem lépe domácím, kteří souboj těchto týmů zahájili tlakem a ten přinesl své ovoce, když hned ve 4. minutě prostřelil Měrtla David Kintr - 1:0. Postupem času se hra vyrovnala a nebezpeční začali být i hosté. Ti se dočkali vyrovnání po půl hodině hry, když Petr Kubík ránou z přímého volného kopu z 35 metrů zaskočil domácího gólmana Dingu a vymetl šibenici domácí brány - 1:1. Za nerozhodného stavu se šlo do kabin.

Oba týmy přidaly po dvou brankách

Hned po přestávce si z domácích hráčů udělal kužely Petr Kozojed a po krásné individuální akci strhl vedení na starnu svého týmu - 1:2. Domácím však vyšlo střídání. V 55. minutě Šikula nahradil Veselského a po deseti minuách na hřišti v krátkém sledu dvakrát skóroval. Nejprve Jan Šikula v 55. minutě vyrovnal - 2:2. Hned na to otočil duel ve prospěch domácích - 3:2. Hosté však nezůstali domácím nic dlužni a vzápětí v 67. minutě vyrovnali, když se podruhé v zápase prosadil Kozojed, který tentokrát rozvlnil síť střelou na přední tyč - 3:3. V dalším průběhu hry branka nepadla.

 

Štěpánov v dalším kole hraje ve Velké Bíteši. Stonařov hostí Moravské Budějovice.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek (asistent trenéra): Je to trošku unikát, ale raději bych dvakrát prohrál a dvakrát vyhrál, bodů by bylo víc. Každý z těch zápasů byl jiný, ale trošku nám vázne produktivita. Navíc v sobotu nám chyběl stoper Sedláček, na což se ale nechci vymlouvat.

TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér): V hodně kombinované sestavě jsme vydřeli bod. Celkem dorazilo šest omluvenek a zaskakovat museli veteráni Radek Příhoda a Rosťa Vevera. Domácí hráli kombinačně velmi dobře, mají šikovné hráče, ale paradoxně udeřili až z kolmých balónů za obranu. Nám se podařilo srovnat a na konci jsme mohli i zápas strhnout na naši stranu. Nestalo se a tak si odvážíme bod, který bychom před zápasem brali všemi deseti.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - J. Veselský [-] (55. J. Šikula [-] ) , D. Kintr [-] (85. P. Macháček [-] ) , V. Kutnyk [-] , I. Ilchyshyn [-] , P. Karásek [-] , V. Kovalchuk [-] , R. Sabadashka [-] , M. Novák [-] , A. Bohdan [-] , O. Hrubeš [-] (70. R. Hrubeš [-] )

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - R. Příhoda [-] (62. L. Lysý [-] ) , D. Urbánek [-] , M. Špaček [-] , R. Šána [-] , R. Vevera [-] , P. Kozojed [-] , M. Příhoda [-] , J. Kalenda [-] (89. Z. Štancl [-] ) , P. Kubík [-] , M. Škrdla [-]

ŽK: 38. P. Karásek , 83. J. Šikula - 12. M. Špaček , 40. R. Příhoda , 70. P. Kozojed , 80. P. Kubík .
Hráči zápasu: J. Šikula - P. Kozojed .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - LANDSMAN David, LIŠKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Nemohu jinak, do sezóny jsme vstoupili dobře a prostředí ve Štěpánově známe. Bude to těžké, ale věřím v zisk třech bodů.