0:4
(0:0)
54. D. Polák (p.)
58. T. Kuřátko
73. T. Kuřátko
80. D. Polák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín přesvědčivě vyhrál v Rantířově


Branky


54. D. Polák (p.) , 58. T. Kuřátko , 73. T. Kuřátko , 80. D. Polák (p.)
28

Rantířov pokračuje ve špatných výkonech. Měřín ani v pátém zápase neinkasoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bez branek

V pátém kole podzimní části vyrazila Jiskra Měřín do Rantířova s cílem potvrdit výtečnou formu z posledních zápasů. Povzbuzením byl i návrat vyléčeného Součka.


První poločas začal spíše v taktické rovině. Hosté vědomi si své největší přednosti, a to dokonalé defenzivy, se rozhodně netlačili do útoku, ale spíše čekali, s jakou se předvede domácí tým.
Ten se uvedl v 5. minutě únikem po levé straně. Nebezpečnou situaci vyřešil včasným vyběhnutím hostující gólman Hladík a tím dal jasně najevo. Měřín se dál soustředil na obranu. Z útočných akcí stojí za zmínku střela Milana Součka z velké vzdálenosti. Ta ke štěstí domácího brankáře skončila mimo. Poté začali hrozit hosté. Při jednom z rohových kopůnašel Karel Kružík hlavu Tomáš Kuřátka, který minul. Ještě v samém závěru prvního poločasu našel přesným centrem kapitán Souček opět nabíhajícího Kuřátka, jehož zakončení hlavou zamířilo opět vedle domácí svatyně.

Hosté po pauze rozhodli

Do druhého poločasu nahradil Michala Hladíka zkušený Libor Doležal. A právě on stál u zrodu akce, po níž byl nevybíravým zákrokem faulován Tomáš Láznička. Seč se domácí hodně zlobili, sudí odpískal penaltu. K její provedení se postavil David Polák a s ledovým klidem otevřel skóre - 0:1. O pár minut později našel měřínský Matoušek dlouhým autem Kuřátka přímo v pokutovém území domácích. Ten se obtočil kolem jednoho z obránců a nekompromisně zakončil - 0:2. Chvíli na to Souček vyslal jedovatý projektil na hostující branku, který gólman s vypjetím všech sil vyrazil. Vyražený míč směřoval pouze na kopačky dobíhajícího Marcela Koženého, který nedokázal propasírovat míč do sítě, jen nechal vyniknout podruhé domácího brankáře. Ten Koženého zakončení dokázal opět vytěsnit. K jeho smůle zase na kopačky hostí, konkrétně Kuřátka, který se tak podruhé v tomto zápase zapsal mezi střelce - 0:3. Hosté tak definitivně měli zápas pod svou kontrolou. Proběhlo několikeré střídání. A právě střídající Jonáš byl ten, který se s energií sobě vlastní vrhnul do útoku po pravé straně. Vniknul neohroženě až do šestnáctky domácí, kde ho jeden se stoperů nemilosrdně poslal k zemi. Hlavní sudí již podruhé v tomto zápase ukázal na značku pokutového kopu. Zkušený Polák se opět nemýlil a stanovil tak konečné skóre zápasu - 0:4.


Jiskra se tímto výsledkem vyšvihla do čela tabulky s interesantním skóre 7:0 při čtyřech výhrách a jedné remíze. K rekordu brankáře Jana Hladíka z minulého kola můžeme přičíst dalších devadesát minut, což dělá dohromady úctyhodných 450 minut. Bude rozhodně zajímavé sledovat, kam mladý měřínský brankář svou nastavenou laťku posune.

 

Měřín hraje v příštím kole o čelo tabulky s Velkým Beranovem. Rantířov jede do Starče.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): K výkonu v dnešním zápase snad ani nemám co říct. Až na pár drobností, jsme hráli přesně to, co jsme chtěli. První poločas byl trošku o taktice a ve druhém, jak jsme dali druhý gól, tak bylo asi o výsledku rozhodnuto. Skvěle zahráli střídající hráči, kteří donesou na hřiště patřičnou kvalitu a energii a nedají soupeři nadechnout. Navíc jsem rád, že se Tomáš konečně prosadil i gólově. A co se týče obrany, tam snad není co dodat, to vidí každý. Gól nám asi někdo musí dát, zaleží na tom, kdy to bude. A hlavně se tím nechceme vůbec zatěžovat. Nejpříjemnější je to pro klubovou pokladnu, která se zaplňuje za každé čisté konto.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - M. Procházka [-] , K. Holub [-] , O. Putyera [-] (75. L. Lát [-] ) , J. Bartejs [-] , S. Lojda [-] , J. Holub [-] , K. Živný [-] , J. Lupač [-] (88. P. Housa [-] ) , J. Vyskočil [-] (7. V. Karásek [-] ) , O. Kunče [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - J. Netolický [-] , M. Souček [-] (78. L. Pololáník [-] ) , M. Hladík [-] (46. L. Doležal [-] ) , M. Matoušek [-] , V. Beran [-] , M. Kožený [-] (83. J. Marek [-] ) , T. Kuřátko [-] (75. D. Jonáš [-] ) , T. Láznička [-] , D. Polák [-] , K. Kružík [-]

ŽK: 64. M. Kožený .
Hráči zápasu: L. Doležal , T. Kuřátko , J. Hladík , D. Polák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - POJEZNÝ Karel, POLODNA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Překvapení kola, Měřín moc branek nestřílí a domácí podrží Tonda Krupica. Zápas vidím na remízu.