Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2018 16:30

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš vybrala Luka


Branky


26

Zápas v Lukách přinesl překvapení. Hosté vedli už po půli a po červěné kartě pro Martina Kubeše se jejich kanonáda rozjela naplno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Rezerva Velké Bíteše si po domácí demolici Bohdalova zahrála znovu v pátek, a to na hřišti Luk, která do zápasu vstupovala jako mírný favorit.

 

Od začátku utkání byla Velká Bíteš lepším týmem. Domácí se nemohli dostat do zápasu. Hosté se zaslouženě dostali do vedení, a to díky trefě Matěje Těšíka – 0:1. Domácí srovnali ve 39. minutě, kdy se prosadil kanonýr Toman – 1:1. Když už se zdálo, že poločas skončí remízou, tak těsně před pauzou upláchl hostující záložník po levé straně, nahrál pod sebe a z druhé vlny zakončoval David Burian přesně k tyči - 1:2.

Hosté navyšovali vedení

Do druhého poločasu domácí nastoupili s odhodláním něco udělat. V 53. minutě však přišla chyba na středu hřiště, která vyústila v druhou Burianovu branku - 1:3. V 62. minutě dostal červenou kartu kapitán Luk Martin Kubeš a hra domácích se zhroutila jako domeček z karet. Hosté během patnácti minut přidali díky Hoškovi, Horkému a Těšíkovi tři branky a skóre se vyšplhalo až na hrozivých 1:6. Tečku za utkáním udělal v 90. minutě Filip Toman, který snížil na konečných 2:6. 

 

Velká Bíteš hraje v dalším kole doma se Štěpánovem. Luka jedou do Přibyslavi.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Klimeš (trenér): Dostali jsme pořádnou facku a spadli jsme z hrušky. Na druhou stranu se to stává i v lepších týmech. Bývaly časy, kdy bych po takovém výsledku a výkonu něco rozbil v kabině, ale je potřeba to vzít s chladnou hlavou a makat dál

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hráč): Vyhráli jsme zaslouženě. První poločas nebyl z naší strany optimální. Zlobil nás především Toman. Třetí branka utkání zlomila a od té chvíle to bylo jednoznačné.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - F. Vomela [-] (80. M. Neuman [-] ) , D. Stejskal [-] (77. Š. Kreigsmann [-] ) , Z. Hlávka [-] (54. I. Kucarov [-] ) , M. Bratršovský [-] , L. Vařejka [-] (60. F. Bulant [-] ) , Š. Číhal [-] , F. Toman [-] , M. Kubeš [-] , M. Zámostný [-] , J. Šimek [-]

FC PBS Velká Bíteš B
J. Bartošek [-] - L. Kopáček [-] , M. Paprskář [-] (46. M. Švanda [-] ) , O. Mucha [-] , D. Hibš [-] - J. Horký [-] , T. Nekuda [-] , D. Burian [-] , M. Hošek [-] (89. J. Jelínek [-] ) - M. Těšík [-] , L. Burian [-] (46. O. Švanda [-] )

ŽK: 52. M. Kubeš , 76. Z. Hlávka , 83. F. Toman - 33. O. Mucha , 58. J. Horký . ČK: 62. M. Kubeš .
Hráči zápasu: F. Toman - M. Těšík , D. Burian .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LANDSMAN David - STRATENÝ Michal, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí mají kvalitní tým a v zápase jsou favorit. Budou to mít o něco složitější, protože se hraje v pátek, ale zvládnou to a získají tři body.