Souboj nováčků bez branek


Branky


28

 Přibyslavicích se utkali nováčci soutěže a v jejich vzájemném zápase branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Přibyslavic přijely k souboji nováčků nejnižší krajské soutěže Počítky. Oboum týmům vstup do soutěže vyšel, a tak se čekal zajímavý zápas.

 

V utkání dvou nováčků 1.B třídy začali utkání lépe hosté, ale jejich snaha vedla pouze k nastřelení tyče domácí svatyně, kterou střežil František Novák. Poté se domácí Přibyslavice zlepšili a vyrovnali hru. Domácí hosty zatlačili, ale tradičně neproměnili do poločasu několik tutových šancí a po prvním poločase bylo zřejmé, že utkání může rozhodnout na těžkém terénu jedna chyba. Do kabin se tak šlo bez branek.

Ani po poločase branka nepadla

Ve druhé půli hosté spoléhali na rychlé protiútoky, ale v jejich řešení jim na kopačkách chyběl klid a přesnost.  Domácí nastřelili v 70 minutě břevno Šobejovy svatyně a když už dostali míč do sítě, tak jim gól nebyl sudím Pojezným uznán. Za hustého deště dokráčelo utkání ke spravedlivé bezgólové remíze. 

 

V dalším kole jedou Přibyslavice na půdu trápícího se Bohdalova. Počítky hrají na svém hřišti s Nedvědicí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Hoste byli o něco lepší a hlavně v úvodu nás k ničemu nepustili. Potom už se hra vyrovnala a také jsme si vytvářeli šance. Z celkového hlediska byli hosté o něco málo lepší.

SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Hrálo se na těžkém terénu za skoro stálého deště, čímž vznikalo hodně nepřesností na obou stranách. Naše mužstvo hrálo více kombinační hru a domácí hráči hrozili z brejků. Utkání bylo velmi bojovné a kluci zahráli na výbornou. I když jsme měli více ze hry, tak je remíza zasloužená pro obě mužstva.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-] (88. D. Svoboda [-] ) , M. Picmaus [-] , J. Částka [-] - J. Kovář [-] , L. Venhoda [-] , M. Matějek [-] , V. Škorpík [-] (72. R. Musil [-] ) - L. Lopatář [-] , L. Matějek [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - D. Odehnal [-] , L. Sláma [-] , M. Řeháček [-] - F. Toman [-] , J. Mašek [-] , T. Ločárek [-] , P. Ločárek [-] - M. Filippi [-] (90. R. Halámka [-] ) , O. Zajíček [-] , L. Jurnečka [-]

ŽK: 42. M. Picmaus , 78. J. Částka , 84. L. Venhoda - 25. L. Jurnečka .
Hráči zápasu: F. Novák , M. Matějek - L. Jurnečka .
Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: David Polák
Tip experta: výhra hostů

Pro mě neznámé týmy, ale hosté si odvezou všechny body.

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích