0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov poprvé ztratil


Branky


26

Luka zajížděla k okresnímu derby do Stonařova a odvezla si všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Utkání začalo velice svižně. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale bylo vidět spoustu nepřesností. Mírně aktivnější byl domácí celek. Udeřit se ale podařilo v 15. minutě hostům, když Filip Toman dokázal obejít několik bránících hráčů, dostal se až k malému vápnu, kde našel zcela osamoceného Šimona Číhala, který už neměl problém trefit odkrytou bránu  - 0:1. Domácí se ihned hnali za vyrovnáním a nutno říct, že se jim to málem povedlo. V rychlém sledu se zrodily dvě velice nebezpečné akce, ale proti stál znovu výborně chytající Radek Toman, který obě situace zneškodnil. 

Hosté si vedení pohlídali

V rozmezí od 46. do 50. minuty se hosté nemohli dostat z přetrvávajícího tlaku domácích, kde přicházela jedna šance za druhou. Kolem 60. minuty přišel prudký liják, kdy doslova nešlo vidět na krok. Stonařov se hnal za vyrovnáním, ale díky velice mokrému terénu bylo vidět hodně ztrát, a tak se hostům rodily šance na zvýšení vedení. Nejprve v 64. Minutě F. Toman obešel bránící hráče a z úhlu se mu podařilo překonat domácího golmana Měrtla, avšak míč skončil těsně vedle jeho branky. Zlomový moment utkání přišel v 75. minutě. Filip Toman poslal do samostatného úniku svého jmenovce a kolegu v útoku Filipa Vomelu, kterému se povedlo za radosti hostujících fanoušků, kterých bylo v hledišti opravdu hodně, rozvlnit síť – 0:2. V závěru utkání za stále přetrvávajícího deště se snažil Stonařov s utkáním ještě něco udělat a zvolil k tomu nakopávané míče za obranu, ale skóre se již nezměnilo.

 

Stonařov zajíždí do Štěpánova. Luka hostí v příštím kole Velkou Bíteš.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér): Nabídli jsme jim první gól po hrubé chybě, to jim pak vyhovovalo, protože se stáhli. My jsme měli v první půlce tři dobré šance, ale nechali jsme vyniknout jejich gólmana. Čumpl a Kozojed ho jen ze šesti sedmi metrů nastřelili. Soupeř byl kompaktní, hodně důrazný, ale prohra byla zbytečná. Dohromady jsme tak šest sedm šancí měli, ale když nedáte gól, tak nemůžete vyhrát.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Klimeš (trenér): Bylo to vybojované vítězství. Byl to zápas, ve kterém kdo dá první gól, vyhraje. Naštěstí jsme to byli my, kdo vstřelil první gól. Ve druhém poločase nás sice domácí mírně zatlačili, ale do šancí jsme je nepouštěli.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Špaček [-] , R. Šána [-] , M. Kubelka [-] , P. Kozojed [-] , M. Čumpl [-] , M. Příhoda [-] (79. J. Sedláček [-] ) , Z. Bláha [-] , J. Kalenda [-] , P. Kubík [-] , M. Škrdla [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
R. Toman [-] - D. Stejskal [-] (85. T. Kašík [-] ) , P. Hintnaus [-] , M. Bratršovský [-] , L. Vařejka [-] (30. F. Vomela [-] ) , Š. Číhal [-] , F. Toman [-] , M. Kubeš [-] , M. Zámostný [-] , P. Číhal [-] (46. Z. Hlávka [-] ) , J. Šimek [-]

ŽK: 28. P. Kubík , 31. M. Čumpl , 63. P. Kozojed - 40. D. Stejskal , 58. J. Šimek , 62. F. Toman .
Hráči zápasu: Š. Číhal , R. Toman , F. Toman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - KOPŘIVA Miroslav, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: David Polák
Tip experta: remíza

Oba celky po letní pauze posílily a hrají dobrý fotbal. Tipuji přestřelku 3:3.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích