Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov zůstává neporažen


Branky


31

Velký Beranov vstoupil do sezony na jedničku a svoji formu potvrdil i v duelu s Nedvědicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Začátek utkání patřil hráčům Nedvědice, kteří za svoji aktivitu byli odměněni vedoucí brankou, když se po odkopu brankáře Havlíka řítil z pravé strany Škutchan a přehodil vybíhajícího Procházku v bráně domácích – 0:1. Po čtvrthodině se mohli radovat i domácí,  Pejřimovského přihrávku zužitkoval Ganzwohl – 1:1. Domácí branka nakopla a pomalu začali přicházet další šance. Nejprve si po rohovém kopu si nešťastně srazil míč do vlastní sítě Veselský a domácí vedli – 2:1. Hosté ale také ukazovali svoji sílu směrem dopředu a výsledkem bylo několik velmi dobrých pokusů, které končily těsně mimo branku nebo je dokázal Procházka zpacifikovat. Vedení domácích odmítl navýšit Ganzwohl, který selhal v tutové šanci, následně se obranou hostů prosmýkl Eliáš, ale finálně přihrávku nasměroval nepřesně. Další Eliášův centr poslal Ganzwohl nad břevno a hlavičku Rostislava Kittlera lapil Havlík. Hráči Nedvědice se do poločasu prezentovali ještě několika rychlými, zejména křídelními útoky, které však domácí obránci dokázali včas uhasit.

 

Domácí navyšovali vedení

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, míč za obranu převzal Novák a i přes atakujícího obránce hostů dopravil míč do sítě hostů potřetí – 3:1. Korigovat stav mohl kapitán hostů Havlíček, jeho dobře mířenou střelu však dokázal vytáhnout Procházka na roh. Z následného protiútoku využil svoje přednosti Eliáš a poslal domácí do tříbrankového vedení – 4:1. Hosté nerezignovali a dále hráli fotbal, což jim vyneslo snížení na rozdíl dvou branek. Vyběhnuvší Procházka odvrátil míč pouze k Sytařovi, který hlavou poslal míč zpět do branky – 4:2. Dvacet minut před koncem zachránil Nedvědici od inkasované branky Havlík spolu s Havlíčkem na brankové čáře. Havlík se znovu zaskvěl proti křižné střele Ganzwohla, aby pak následně překazil i další šance domácích. Po přetaženém rohu hostů měl velikou šanci jeden z hráčů Nedvědice, míč ale nápálil nad bránu domácích. V 78.minutě se Beranovským povedl kontr vedený Novákem, jež předložil míč nabíhajícímu Ganzwohlovi, který jej dopravil na místo určení a dal zápasu konečnou podobu. Ve zbývajícím čase si již žádný z týmu větší brankovou příležitost nevytvořil a tak domácí dokráčeli ke třem bodům.

 

Velký Beranov zajíždí v příštím kole do Rantířova. Nedvědice hostí Polnou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Hosté předvedli sympatický výkon, ale selhali v koncovce. My jsme své šance proměnili a dokráčeli jsme k pohodlnému vítězství.




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - K. Pejřimovský [-] (63. M. Křenek [-] ) , P. Novák [-] (83. T. Mátl [-] ) , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] , K. Eliáš [-] (85. M. Neshyba [-] ) , R. Ganzwohl [-] (82. J. Pýcha [-] ) , M. Kovařík [-] (74. D. Miška [-] ) , J. Štumar [-] , P. Kittler [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - M. Vašíček [-] , D. Houdek [-] , P. Sytař [-] , M. Havlíček [-] , F. Škutchan [-] , J. Doušek [-] , J. Burýšek [-] (19. J. Sytař [-] ) , J. Veselský [-] , R. Krejčí [-] (67. P. Pokorný [-] ) , L. Jirásek [-]

ŽK: 31. P. Novák , 37. J. Štumar , 85. J. Pýcha , 88. P. Kittler - 71. P. Pokorný , 88. D. Houdek .
Hráči zápasu: P. Procházka , P. Novák - D. Havlík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MAAR Michal - NÁPRAVNÍK Jan, ŠÍMA Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip experta: výhra domácích

Jeden z aspirantů na postup doma body neztratí, čistá 1.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích