4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toman sestřelil Stařeč


Branky


31

Stařeč po skvělém jaru tápe. Luka díky Tomanově hattricku v pouťovém utkání berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

V neděli odpoledne se odehrálo utkání 4. kolo I. B třídy sk.B, kdyžLuka na svém svatostánku přivítala mužstvo TJ Sokol Stařeč. Jak už to na pouť v Lukách bývá, cestu na stadion si našlo za slunného, ale ne příliš teplého počasí 250 diváků, kteří se rozhodně nenudili.

 

Domácí začali velice svižně. Od prvních sekund drželi balon na svých kopačkách na polovině soupeře. Hned v 1. minutě se u kraje hřiště dostal k míči Petr Hintnaus, který se dlouho nerozmýšlel a prakticky „naslepo“ poslal míč dopředu, kde čekal na svojí šanci obávaný střelec Filip Toman, který využil zmatku v hostující obraně a pohodlným obloučkem loboval bezmocného golmana hostů Trnku – 1:0. Šance střídala šanci a pro hosty se stala osudná hned 6. minuta utkání, kdy se míč dostal na hranici vápna, kde operovala staronová tvář v dresu SK Buwol Metal – Lubomír Vařejka, který se vrátil z ročního působení v nedalekých Koutech. Zamířil přesně k tyči a nedal tak hostujícímu brankáři šanci - 2:0. Další branku přidali domácí ve 13. minutě, kdy po akci Vařejka – Š. Číhal druhý zmiňovaný odcentroval míč na zadní tyč, kde stál připravený F. Toman a pro něj už nebylo složité dopravit míč na zadní tyč hostující branky -3:0. Hosté z ojedinělých šancí také zlobili a domácí několikrát podržel výborně chytající R. Toman. Nejprve zlikvidoval střelu z hranice vápna a o několik minut později vychytal dorážejícího Petráňka, kde už chybělo opravdu málo, aby hosté snížili.  Pomyslný hřebíček do rakve přidal F. Toman, když se mu povedlo doslova „procedit“ míč mezi nohama brankáře a dokonal tak tím svůj hattrick. 4:0. Do kabin se tak šlo za stavu 4:0, který byl pro domácí tým velice příznivý.

Domácí si vedení pohlídali

 Ve druhé půli se hra přelévala ze strany na stranu, kde příliš šancí nepřicházelo. V závěru utkání se hosté pokoušeli alespoň o čestný zásah, který by si zasloužili za svůj výkon po celé utkání, avšak proti byl opět vynikající R. Toman, který na louckou pouť nechtěl přijít o čisté konto. Ve druhém dějství branka nepadla a tak se domácí tým raduje z vítězství 4:0, které by jim mělo pomoci do dalších bojů.

 

Luka hrají příští týden na půdě nováčka ze Stonařova. Stařeč hostí Štěpánov.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Klimeš (trenér): Proti Starči jsme se chtěli prezentovat ofenzivním fotbalem, což se nám v prvních dvaceti minutách dařilo. Pak jsme na chvilku přestali hrát svoji hru a hosté se dostali do dvou šancí. Druhý poločas už jsme se soustředili na udržení výsledku a šanci ukázat se na pouť dostali i kluci z lavičky. Jinak si myslím, že naše vítězství bylo zasloužené.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Zasloužené vítězství domácích, kteří byli lepším týmem a to především prvních deset minut utkání, kdy vstřelili tři branky. Pak už byla hra vyrovnaná a i my jsme mohli několikrát skórovat. Domácí nás především přehrávali důrazem, nasazením a rychlostí. Důležité pro vývoj utkání bylo uklouznutí našeho stopera při snaze o odkop již v první minutě zápasu a snadné vedení domácích. Než jsme se z první branky vzpamatovali, brzo jme po chybách inkasovali další dvě branky a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Z našich hráčů lze pochválit především Dana Tomka, který jako jediný byl schopen vyhrávat většinu osobních soubojů s důrazným soupeřem.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
R. Toman [-] - P. Hintnaus [-] (79. L. Tuma [-] ) , M. Bratršovský [-] , L. Vařejka [-] (75. F. Bulant [-] ) , Š. Číhal [-] (68. T. Kašík [-] ) , Z. Hlávka [-] (48. D. Stejskal [-] ) , F. Toman [-] , M. Kubeš [-] , M. Zámostný [-] , P. Číhal [-] , J. Šimek [-]

TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - M. Bříza [-] (79. O. Prokop [-] ) , M. Linhart [-] , M. Petráněk [-] , M. Kaňka [-] , F. Strouha [-] (66. V. Šesták [-] ) , L. Lauš [-] , O. Dvořák [-] (74. V. Smejkal [-] ) , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , D. Tomek [-]

ŽK: 40. Š. Číhal .
Hráči zápasu: R. Toman , F. Toman - D. Tomek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - NOVÁK Filip, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip experta: výhra domácích

Stařeč bude sbírat body především doma a ze hřiště Luk odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích