1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár B v derby zvítězil v Moravci


Branky


24

Na horké půdě v Moravci byli tentokrát šťastnější fotbalisté rezervního týmu Žďáru, kteří si vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

V neděli žďárští zajížděli na horkou půdu do Moravce. Věděli, že je čeká velice těžké utkání, což se bezezbytku potvrdilo. 
Od začátku se hrál fotbal plný nasazení a osobních soubojů. Hra se odehrávala víceméně po šestnáctky bez nějakých větších šancí. Za zmínku tak stojí až 31. minuta, kdy po výborně zahrané standartce od Musila, si na míč naběhl Růžička a skvělým důrazem hosty hlavou poslal do vedení - 0:1. Domácí se do obrovské šance dostali ve 35. minutě, ale Svoboda skvělým zákrokem podržel spoluhráče. V poslední minutě první půle hosté zahrávali ideální přímý kop z hranice šestnáctky, Musil však trefil jen domácí zeď.

Domácí se z vyrovnání neradovali dlouho

Do druhé půli nastoupili domácí s obrovskou touhou utkání otočit ve svůj prospěch. Doslova na hosty vlítli a do 60. minuty měli jasně navrch ve hře. Poté se hosté však vrátili do hry a začali hrozit také oni. V 65. minutě si na dlouhý křížný centr naběhl Z.Peňáz a těžkou ranou z voleje parádně prostřelil gólmana a míč se od břevna odrazil cca půl metru za brankovou čáru(potvrzeno hráči i diváky, kteří seděli u brány). Pomezní rozhodčí však byl daleko od brankové čáry a nádherný gól tak neuznal. Aby nebylo smůly málo, tak v 74. minutě se míč se štěstím několikrát odrazil k domácímu útočníkovi, tomu ještě v poslední chvíli uskočil a smolně trefil vracejícího se Z.Peňáze, od kterého se odrazil před prázdnou bránu, kde už jen dorazil Černý - 1:1.
V té chvíli domácím opět narostla křídla a v v 77. minutě po přímém kopu hlavou trefili tyč hostující brány. Potom hosté opět hru vyrovnali a snažili se utkání rozhodnout. To se jim povedlo v 84. minutě, kdy si míč na šestnáctce potáhl Janů a skvělou střelou k tyči prostřelil nejistého domácího gólmana - 1:2. Konec utkání si hosté již pohlídali a odvezli si cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme odehráli strašně těžké utkání, plné osobních soubojů. Musím hráče pochválit za obrovskou bojovnost a touhu dotáhnout utkání do vítězného konce.



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - R. Toufar [-] (87. J. Kachlík [-] ) , P. Štěpánek [-] , T. Christian [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , P. Červinka [-] (78. P. Kudiovský [-] ) , P. Juračka [-] (60. T. Smolík [-] ) , T. Toufar [-] , P. Černý [-] , F. Kudiovský [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - T. Peňáz [-] , L. Sláma [-] (68. P. Pátek [-] ) , B. Sláma [-] , T. Janů [-] , D. Musil [-] , T. Vokoun [-] (88. D. Baránek [-] ) , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-]

ŽK: 35. T. Toufar , 40. M. Černý - 27. L. Sláma , 40. D. Musil .
Hráči zápasu: M. Černý - T. Janů .
Místo: Moravec. Počet diváků: 149.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů