P. Tesař 29.
J. Grün 44.
J. Kincl 52.
T. Krejča 62. (p.)
4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko si poradilo s Radešínskou Svratkou


Branky


29. P. Tesař , 44. J. Grün , 52. J. Kincl , 62. T. Krejča (p.) - 51. M. Šacl , 67. M. Šacl
22

Všechny tři body zůstaly v Jemnici tamějšímu domácímu týmu, který si poradil s nováčkem soutěže Radešínskou Svratkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali dvoubrankové vedení

Zápas začal aktivitou domácích. Hosté se prakticky za první půli nedostali k žádnému ohrožení domácího brankáře Kopečka. Ve 3. minutě se dral do vápna Axman, ale jeho střelecký pokus byl sražen. V 8. minutě si na zpětnou přihrávku Axmana naběhl Grun a z malého vápna trestuhodně přestřelil prázdnou bránu. Po čtvrt hodině přišel únik Tesaře obešel i brankáře, ale střelu do prázdné brány zastavil skluzem obránce. Korunu úvodníhu tlaku dala nastřelená tyč Axmanem. Poté Jemnicko nebylo již tak nebezpečné, ale hru mělo stále pod kontrolou. Vedení přišlo po půl hodině, kdy unikl Tesař, opět udělal kličku brankáři a tentokrát máč doputoval za pravou tyč - 1:0.  První náznak hostí přišel v závěru, kdy po centru hlavičkoval nebezpečně vedle Mužátko. V samém závěru unikl opět Axman a na zpětnou přihrávku si opět naběhl Grun a i on tentokrát mýřil přesně pod břevno - 2:0.

Hosté snížili, ale na víc se nezmohli

Druhá půli přinesla fotbal nahoru dolů. Hostům vyšla akce po levé straně, kdy Pekárek nacentroval a Šacl šikovnou tečí překvapil obranu i bránkáře domácích - 2:1.  Vzápětí však na druhé straně z protiútoku propálil z vápna vše Kincl a domácí opět vedli o dvě branky. Hosté však začali hrát jednodušeji a přímočařeji a domácí najednou vyklidili střed hřiště a z toho praměnil oboustraně útočný fotbal, i když šancí bylo pomálu. Klid domácím přinesla 62. minuta, kdy z pokutového kopu zvýšil Krejča na 4:1. Hostům však vyšla v 67. minuě standartka a snížení opět Šaclem na 4:2.  Až do konce zápasu se domácí trápili. Radešínka se snažila dál o zdramatizování utkání, bohužel se již střelci neprosadili a Jemnicko doma zvítězilo.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: První půle byla z naší strany dobrá, vedli jsme a mohli i více. Po změně stran přišlo opět naše uspokojení a zbytečné zdramatizování zápasu. Ten jsme nakonec urvali bodově pro nás.

FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž, trenér: První poločas nám nevyšel. Byl to nejhorší výkon za celý podzim. Po přestávce jsme se zvedli a snížili jsme, ale vzápětí jsme znovu zbytečně inkasovali. Sice jsme ke konci domácí zatlačili, ale kontaktní branku jsme už po několika závarech nepřidali.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Novák [-] (46. D. Mašát [-] ) , T. Krejča [-] , Z. Koutný [-] , J. Kincl [-] - J. Grün [-] (87. D. Svěrák [-] ) , P. Kurtin [-] (89. T. Bastl [-] ) , D. Vacuška [-] , S. Křivánek [-] - P. Tesař [-] (39. L. Niederhofer [-] ) , M. Axman [-] -

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - M. Drdla [-] - M. Pekárek [-] , I. Plhal [-] (89. P. Chrást [-] ) , V. Skryja [-] (69. L. Dvořák [-] ) , Z. Starý [-] (76. P. Veselý [-] ) , M. Mužátko [-] , Z. Josífek [-] , J. Janů [-] , J. Chrást [-] , M. Šacl [-]

ŽK: 65. P. Kurtin , 77. J. Grün - 31. Z. Josífek , 87. I. Plhal .
Hráči zápasu: T. Krejča , J. Grün - M. Šacl .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 166.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Marek Jašek
Tip experta: výhra domácích

Jemnicko má ve svých výkonech výkyvy, ale doma si myslím,že si hravě poradí.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích