M. Šacl 20.
Z. Peňáz 72. (vl.)
Z. Starý 83.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka v derby zaskočila rezervu Žďáru


Branky


20. M. Šacl , 72. Z. Peňáz (vl.) , 83. Z. Starý
20

K derby v rámci žďárského okresu došlo v Radešínské Svratce, která hostila rezervní tým právě z okresního města. Ten si nakonec odvezl porážku s třígólovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

V Radešínské Svratce utkaly týmy z různých pólů tabulky, ale na hřišti to nebylo znát. 

 

Domácí hosty vysoko napadali a ti s tím měli velké problémy, čímž trpěla především jejich rozehrávka. První šanci měl po Mužátkově kolmici Pekárek, ale orazítkoval Sobotkovu tyč. Změna skóre přišla po dvacet minutách hry. Martin Drdla dlouhým nákopem hledal Plhala, za nějž propadl míč přesně na Šaclovu nohu a ten se sám před brankářem hostů Sobotkou nemýlil - 1:0. Hosté mohli záhy vyrovnat, ale Havlíkova standardka jen prošla domácím malým pokutovým územím. Domácí mohli navýšit skóre těsně před přestávkou, ale po další spolupráci Mužátka s Pekárkem druhý jmenovaný z úhlu jen vyprášil rukavice hostujícího gólmana.

Hosté zabrali, ale trefili se domácí

Hosté po přestávce zabrali a sevřeli domácí na jejich polovinu. Největší šanci měl Janů, ale z rohu malého vápna Petra nepřekonal. Ten samý hráč zkoušel štěstí i z dálky, ale Petr byl pozorný. Hlavička Tomáše Peňáze se zase snesla pouze na horní tyč. Žďárští se celkově celkem často uchylovali k ránám z velké vzdálenosti, které měli pramalou šanci na úspěch. A tak udeřili domácí. V 72. minutě Mužátko s Pekárkem na levé straně hřiště vyšachovali hostující defenzivu a centr druhého jmenovaného si pod tlakem Gabriela srazil do vlastní sítě Zdeněk Peňáz - 2:0. O deset minut později Mužátko "zidanovkou" poslal dva beky na párek, přiťukl Plhalovi, který na hraně velkého vápna našel Starého, jehož nechytatelná přízemní dělovka skončila v dolním koutě branky - 3:0. Hosté se snažili alespoň o čestný úspěch, ale ten nepřišel.

 

Domácí si tak připsali historicky první výhru v 1.A třídě a v příštím kole jedou k derby na hřiště Vrchoviny. Žďár čeká v souboji rezerv Třebíč.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž, trenér: V první půli jsme byli lepší a vyjádřili jsme to i brankově. Důležité bylo, že jsme přežili pasáž po přestávce, kdy nás hosté zatlačili. Jsou to pro nás velice důležité body. Pokud na tento výkon navážeme, tak o náš osud nemám strach.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - M. Drdla [-] - M. Pekárek [-] , M. Šacl [-] , R. Smejkal [-] , Z. Starý [-] , I. Plhal [-] (87. J. Novák [-] ) , J. Chrást [-] , M. Mužátko [-] , Z. Josífek [-] (65. L. Gabriel [-] ) , J. Janů [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
A. Sobotka [-] - T. Peňáz [-] , B. Sláma [-] (78. F. Potocký [-] ) , T. Janů [-] (85. R. Gančev [-] ) , L. Sláma [-] (46. D. Musil [-] ) , T. Vokoun [-] , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-] (85. D. Baránek [-] ) , P. Pátek [-] (81. L. Bulíček [-] )

ŽK: 53. Z. Josífek - 44. J. Havlík .
Hráči zápasu: M. Drdla , R. Smejkal , M. Pekárek , M. Mužátko .
Místo: Radešínská Svratka. Počet diváků: 122. Rozhodčí: Pavlas Jiří - PORUPKA František, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: David Svěrák
Tip experta: výhra hostů

Žďár nezaváhá ani na půdě nováčka a odveze si plný bodový zisk.

Tip: výhra hostů

Jasná výhra hostů, mladé behave mužstvo

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů